Kuigi võiks arvata, et kodusaar on tema lemmik suvituskoht, armastab noormees üllatuslikult väga ka Lõuna-Eestit, mille loodus talle südamelähedane on. “Seal on selline mõnusalt künklik maastik, mille vahel on meeletult mõnus ratsutada, on imeilus Taevaskoda, mida kanuuga avastada, Valgesoo radadel ilusate soiste vaadetega mõtteid puhastada…,” loetleb ta tõelise asjatundjana Eestimaa lõunapoolseid maagilisi paiku.

Uudo jaoks on iga uusi avastamisväärsusi pakkuv matk muutev kogemus. “See avab rohkem ja suudad veel rohkem korda saata. Õudselt tahan ära proovida jääda rabasse mõneks ööks. Hommikuti supleks soistes sügavates järvedes, päeval matkaks, avastaks loomi ja loodust, lihtsalt võtaks nõndapidi aja maha,” unistab ta. Heade sõpradega veedetud päeva juures ei heiduta Uudot ka väike vihmasabin, kuna siis saab alati teha näiteks väikese filmiõhtu, üksi olles on aga hea lugeda mõnd head raamatut. “Ja vahel, kui sellist ühe koha peal istumise isu pole, on kõige ägedam minna vihmaga ujuma!” teab Uudo rääkida.

Suure rohenäpu ja loodusearmastajana on Uudo jaoks kaks kõige maitsvamat kodumaist saadust ise kasvatatud tomat ja kurk, ent ta ei ütle kunagi ära ka suvikõrvitsast, mida on tema meelest kõige parem erinevate lisanditega lihtsalt praadida. Naisteka lugejatega jagab ta aga hoopis enda sõnul vesistama ajava kanasalati retsepti. “Alguses panen taldrikusse salatisegu — lisan kenasti spinatit, väikseid armsaid lehtsalati lehti, idusid, rukolat, veidi Himaalaja soola, pipart, oliiviõli ja segan. Siis tükeldan tomati, avokaado ja mozarella juustu. Siis praen ja tükeldan kana ja panen kõik sinna otsa. Tavaliselt topin veel kodujuustu ka kõrvale,” õpetab ta.