Jah, ka minu elus on olnud hetki, kus ma mõtlen, et täiuslikku meest pole ju olemas. Neil kõigil on olnud oma puudused — kes on hooliv, aga iseloomult liialt nõrk; edukas aga liiderlik; ilus aga rumal jne. Ka mina mõtlesin kunagi, et täiusliku partneri otsimise asemel peaksin leppima sellega, mis mul on.

Aga inimene saab olla õnnelik ainult siis, kui tema kõrval on kaasa, kes on täiuslikkusele vähemalt ligilähedane. Miks ma peaksin leppima sellega, mis mind õnnelikuks ei tee ja võrdlema oma abikaasat teiste naiste sigadest meestega. A´ la “Vähemalt minu mees pole joodik nagu naabri Maril” või “Õnneks minu oma liiderdab salaja, aga mitte avalikult!”

Tõde on see, et eeskujulikud ja armastavad mehed siiski eksisteerivad. Nende leidmisel peab olema lihtsalt õnne ja julgust nad üles otsida, kuulata südamehäält ning mitte leppima sellega, “mis meil parasjagu on”.

Hea mees on naise jaoks elu suurim investeering.
Kui suhe on alanud õigesti, selles on armastus ja lugupidamine teineteise suunas, töötahe ja ühine võitlusvaim — tuleb ühel hetkel elus ka raha ja kõik muu, millest me, naised, armastame unistada.

Olles viimaste aastate jooksul maailmas palju ringi reisinud, olen ma kohanud palju fantastilisi ja eeskujulikke mehi. Neid, kes hoiavad ja armastavad oma kaasat ja lapsi. Kelle jaoks on perekond nende elu keskpunkt. Mehi, kes on üdini truud, edukad, targad ja väljapeetud. Mehed, kelle seltsis on nende naised õnnelikud. Neid mehi ei kohta muide ööklubides ja kõrtsibaarides ning oma kaasadega on nad tavaliselt tutvunud sõpraderingi, ülikooli või ühise tuttavate kaudu. Tutvus, mis
algab nurgabaaris, võib olla loomulikult edukas, aga sellest võib pikemalt rääkida kunagi hiljem.

Ometi ripub täiusliku mehe jutu kohal üks suur küsimärk. Kui suur tähtsus on naise jaoks tema kaasa rahakotil? Minu tutvusringkonnas on piisav hulk naisi, kes on leidnud endale armastava ja truu kaasa, aga kes peavad oma boyfriend’i ainsaks ja suurimaks puuduseks tema keskmist sissetulekut.

Minu jaoks ei näita raha mehe täiuslikkust, vaid soov tööd teha ja saada edukaks. Truudus ja hoolivus on samuti punktid, mis ei ole rahakoti suurusele isegi mitte ligilähedased. Raha saab alati juurde teenida ning edukus ja kuulsus võivad tulla üleöö — armastust ei saa aga aastate jooksul mitmekordistada nagu sissetulekut, või meeste liiderlikkust ümber treenida.

Hea mees on naise jaoks elu suurim investeering. Kui suhe on alanud õigesti, selles on armastus ja lugupidamine teineteise suunas, töötahe ja ühine võitlusvaim — tuleb ühel hetkel elus ka raha ja kõik muu, millest me, naised, armastame unistada. Täiuslik õnn ei saabu ühe korraga, vaid erinevates faasides. Ja täiuslikud mehed meie ümber on täiesti olemas, nad tuleb lihtsalt üles otsida ja nendega koos üheks kasvada.