Viljandi Kultuuriakadeemias alguse saanud folkbänd Curly Strings tegi oma esimese etteaste alles paari aasta eest, Eeva ema sõbranna juubelil. Nüüd on nende tuntus kerkinud üleöö taevasse nagu oataim muinasjutus. Kui läinud kevadel kogus bänd alles toetust esikalbumi väljaandmiseks, siis juba aastavahetuseks olid nad vallutanud raadioedetabelid, müügitopid ning muusikaauhindade galad. Krussis keelte ja lokkide laviin on kogu riigi enda alla matnud!

Eeva tuleb intervjuule oma Supilinna kodust. Seljas Reet Ausi T-särk, mille peale tõmmatud sinivalge kudum, pükstes, madalates saabastes. Näha teda argisel moel on mõneti harjumatu, sest lava-Eeva astub publiku ette värvilistes sukkades, kontsakingades, naiselikes kleitides, kõige krooniks tulipunane suu. Juuksed on seekord krunni keeratud ja hiljutisest Kariibi-reisist päevitunud palged näevad välja siledad kui lapsel.

Oma uude koju Supilinna puumajas kolis Eeva koos abikaasa Villu Talsiga (26) sisse 2. juuniks, täpselt nende hittloo sõnade kohaselt. Viiuldaja õpingud muusikaakadeemias said läbi ja noorpaar tuli pealinnast ära kodusesse Tartusse, lähemale Eeva vanematele-vanavanematele ja Villu õe perele.

Eeva lapsepõlvest ja värskest innust loe värskest Annest & Stiilist.

Veel märtsi ajakirjas:

* Eksperimendis vallaline neiu kohtingukarussellil: 7 kuud, 29 kohtingut.
* Töö & raha: kui tööl kiusatakse.
* Kogemus: haigus seljatada oli ainus võimalus.
* Uus hooaeg: kevadised moe- ja ilutrendid!
* Elu pärast dieeti — tagasi ümaraks?