Armun harva ja seega olen käinud väljas inimestega, kelle puhul tean, et tegelikult ei ole neil minuga mingit lootust, aga samas ei taha ma jääda päris selliseks kuivikuks, kes peale tutvumist kaaslase kohe maha kannab ja natukenegi kohtingute näol elu ei naudi. Meelt peab lahutama!

Siin 10 tüüpi, kelle põhiolemuse ma esimese 5 minuti jooksul tuvastada suudan ja kellel šansse ei ole.

1. Petja

Õnneks on Eesti nii väike, et kõik teavad kõiki. Seega pole raske teada saada, kui minu teele on sattunud Casanova. Minu sõnaraamatus on petja vaste petis ja sellele seletust ei ole. Kui miskit suhtes ei sobi, siis ole mees ja mine ära, mitte ära laveeri kahe viljapuu vahel. Keegi ei taha omale koju siga Elmarit.

2. Töll

Iga sepp jäägu oma liistude juurde! Kui tuleb ikka mõni minust ilmselgelt inetum, maitsetum, humooritum, ebahuvitavam, vaimuvaene töll ja hakkab mingit tatti venitama, hoolimata sellest, et midagi otseselt öelda ei ole, siis see lausa solvab mind ja saadan tüübi pikema sissejuhatuseta pikalt. Otsigu mõni omasugune, kellega saab tund aega mitte millestki rääkida!

3. Memmepoeg

Räägi veel mulle sellest, kuidas sa oma eksi arvates ei olnud piisavalt mees või teie voodielu ei õitsenud või et naised üldiselt ei mõista sind! Oled tõeline creme de la creme, absoluutne lotovõit ja ma ei jõua oodata, et ma sellise õnnetusehunniku endale saaksin, et ta ümber kasvatada.

4. Jõmm

Kannad vabal ajal dresse ja pidutsed Hollywoodis? Adjöö, mon amie! Ükski naine ei saa ennast stiilitu ja isikupäratu ossi kõrval väärikana tunda. Keegi ei taha enda käevangu vana sokki!

5. Eluülikooli magister

"Akadeemiline haridus ei ole miski, ma käisin eluülikoolis..." Ma ei eelda, et mehel peab tingimata kõrgharidus olema, piisab, kui ta on hea selles, millega ta on valinud tegeleda, aga eluülikooli ülistamine ja sellega kerklemine on kõige magedam vabandus. Mees, kellel on hea põhjus kõrghariduse mitteomandamiseks, ei pea endale ega teistele midagi eluülikoolijutuga tõestama, tema saavutused kõnelevad tema eest ning ta ei vaja vabandusi.

6. Kõigesööja

Sulle meeldib igasugune muusika, väga erinevad ja paljud naised, sul ei ole otseselt lemmikraamatut, sul ei ole pajatada sinuga juhtunud kõige humoorikamat lugu... Sul pole iseloomu ega eelistusi ja purjetad teiste inimeste arvamuse ja fantaasia tuules. Sa oled kõige igavam mees maailmas ja pole võimalust, et sa minu elu kuidagi rikastada suudaksid, kui sul on vähem karismat kui vanaema saunamütsil.

7. Pühendumisfoobik

Ma ei ootaks oma ihaldusobjektilt kohe sõrmust, aga kui sa ei ole valmis ennast avama nii, et mul oleks võimalik sind tundma õppida, siis ma ei kavatse tungrauaga sind lahti kangutada ja sinult infot välja pressida. On inimesi, kelle vahel suhtlemisvajadus on vastastikune ja nauditav protsess mõlemale. Teineteise tundmaõppimine ei peaks olema nagu vastu tuult jooksmine, vaid puhas rõõm, mis kahte inimest lähendab.

8. Ilueedi

Kui mu nina haistab, et sa pühendad oma välimusele rohkem aega ja pöörad enam tähelepanu kui mina, siis ma ei taha tunda, nagu mul oleks sõbrants kõrval. Tahan meest, kes lööb oma isiksusega ja kelle kõrval mina saaksin särada, mitte kellega ma väljanägemise osas võistlema peaksin.

9. Pohhuist

Kui sa pead paljuks teha tähelepanuavaldusi ja mulle väikeste asjadega rõõmu valmistada ning muljet avaldada, ootad, et kõik läheks omasoodu ilma argielu rikastamata, siis võid kuu peale käia! Mul on endal ka elav kujutlusvõime, nii et võin ilma sinutagi oma elu huvitavaks teha.

10. Kord külm, kord kuum

Miski pole hullem, kui mees, kelle peale ei saa kindel olla. Kord oled külm, siis kuum, ei tea, mida tahad, mõtled ümber... Sind ei saa tõsiselt võtta!

Naised, millisele mehele teie kohe ust näitate?