Mina näiteks olen 25aastane, käin igapäevaselt kahe kohaga tööl ja nii uskumatu kui see ka pole, suudan ka kodus söögi valmis teha, koristada, tuba kütta, pesu pesta, trenni teha,lapse eest hoolitseda ja seda kõike ilusana. Leian, et iga endast lugu pidav naine peaks ikka oma küüned ilusana hoidma, keha karvavabana, juuksed hoolitsetuna ja natuke võiks ka peeglisse vaadata. Mitte selleks, et mehed seda nõuavad, ikka selleks, et endal parem olla oleks. Kohutav on vaadata kui paljud noored naised käivad ringi hoolitsemata ja vormist väljas, mingi eneseaustus võiks ju olla.

Süüa teen ma seepärast, et mees ei oska, aga no kuulge kui ikka meest armastada ei võta see ju tükki küljest ära. Koristan, kuna ei suudaks tolmus ja mustuses olla, kui kulla elukaaslane koristama kukub, siis tunnen piinlikust, naine on ju ikkagi koduhoidja. Jah, kohati mõtlen minagi, et seda kõike on ühe inimese jaoks liiast, aga elu ongi kiire ja kes õigupoolest seda võrdõiguslikkust nõuavad? Tahate rohkem, peate tegema ka rohkem, ei tasu iga asja peale vigiseda.

Nii ja mehed, ei saa kuidagi ka teist üle ega ümber. Kui te tahate endale Barbie-nukku, siis peate ka ise Keni meenutama. Mitte ükski Barbie ei taha enda kõrvale hoolitsemata või vormist väljas suure egoga tolvanit. Kui loote naiste jaoks kõrged standardid peate ka ise pingutama, et head välja näha, see on ju elementaarne, niiet ruttu-ruttu õlle käest ja nägu kreemitama, peale seda aga kangi tõstma.