Olen alati imestanud, et miks osa naisi tahab endale mehi, keda tuleb vägisi särgivarrukast kinni hoida iga kord, kui majast välja minnakse, et nad jumala eest oma käsi kellegi teise seeliku alla ei ajaks. Milleks see? Kas reeturlikus ja alatus kiimakotis on tõesti midagi nii apetiitset, et naised on nõus vägisi selliseid mehi enda küljes hoidma, oma väärikuse hinnaga sealjuures? Ilmselt on, sest neid naisi, kes selliste meestega kodu ja pere valivad luua, ei ole mitte vähe. Iga sellise tõpra kohta on üks teda kodus ootav hea lootuse neem.

Hiljuti olen vaatluse käigus tuvastanud, et mainitud isendeid ei olegi alati nii kerge ära tunda, õnnetuseks ei ole neile otsa ette kirjutatud “meeshoor”. Minu teele on viimasel ajal mitmeid esmapilgul täiesti normaalseid mehi sattunud. Nad räägivad mõistlikku juttu, kuni selle saatusliku “äkki läheks sinu juurde” hetkeni. Hallooo, mees? Sul on endal alles pampersite lõhn juures. Ma ei arva, et selles oleks midagi kuritegelikku, kui (värske) lapsevanem käib ennast väljas tuulutamas, kuid nende meeste arusaam aja maha võtmisest on küll väga küsitava väärtusega.

Uskumatu, et sellistel kaabakatel on kodus heausklikud naised, kes ei aima, et nende pereelu on tegelikult üks labane farss. Ja tihti on selle tunnistajaks mitmed teised inimesed, kuid naised on õndsas teadmatuses ja saavad teadjamatelt haletsevaid pilke. Siinkohal ei ole õudne mitte ainult petmine kui selline, vaid see, et sinu Elu Kaaslane teeb tühiseks ja naeruväärseks kõik selle, millesse sa iga päev usud ja mille nimel töötad.

Sugutung on küll võimas asi, aga elu on näidanud, et kui need suured vändagängsterid oma naistele vahele jäävad, siis on nad madalamad kui muru ja “saavad aru, mis elus tõeliselt oluline on”. Paraku ei ole keegi meist igavesti noor ja see, et inimesel tasuks rõhuda rohkem püsiväärtustele kui kerglasele elustiilile ning lühiajalistele naudingutele, ei ole tühipaljas klišee.

Mees, täna võid sa naiste meelaste pilkude mesimagusas säras kümmelda, kuid kes hoiab sind siis, kui su füüsiline keha ei ole enam see, mida sa täna tunned? Hilises elus jäävad paljud mehed oma naiste hooldada, tihti saavad kunagistest seksijumalatest impotendid, kes koos oma suguvõimekusega kaotavad kogu oma identiteedi. Lõpuks saavad neist ringitõmbajatest haledad vanamehed, kes oma parnerile rõõmu asemel enam meelehärmi ja südamevalu on toonud. Ja mees, kui sul ei ole enam seda alfajõudu, millele sa terve elu panustasid, siis ei ole sul lõpuks mitte midagi! Kes sind siis tahab ja väärtustab?