Tänapäeva ühiskond muutub pidevalt ja paljuski on selle põhjuseks kõiksugu erinevad uuendused, mis eluga kaasnevad. Leian, et osad neist on pōhjendatud ja teised mitte. Siinkohal käib jutt siis iluoperatsoonidest — no ei saa mina mehena aru, miks peab üks naine ennast ära rikkuma!

Üks teeb ees ja tuhat lolli järele. Tundub, et paljud tänapäeva noored naised arvavad, et on ’’lahe’’ välja näha nagu üks part. Või hoopiski on see uus viis tänapäeva elus läbilöömiseks? Leian rikka mehe ja muud olema ei pea kui botox huuled, rinnad, pepu jne?

Mehena ütlen ma kindlalt, et naturaalne ilu on märgatavalt ilusam kui võltsnukk kodus. Teatud tasemeni teevad iluprotseduure kõik naised — kreemid, meik, kulmud, ripsmed -, aga see kõik on ilus kuni mingi piirini. Kui sealt teatud piirist üle astutakse, ei ole enam seal midagi ilusat. Eks igal ühel on see piir erinev ja on kindlasti ka palju mehi, kes neid partnaisi endale tahavad, aga kahtlen küll, et need mehed ise väga arukad on.

Rääkides veel sellistest naistest, siis mis meestel esimesena meelde tuleb, kui mõnda partolendit näeb? Vastan otse ja ausalt: esimesena tuleb pähe, et mitu kilomeetrit tööd ta selle suuga on teinud. Või mis mõte on üldse neid huuli suureks teha?

Aga kõik ei saagi maailmas olla ühesugused ja kindlasti on kahjuks suur mõjutus siin sotsiaalmeedial ja ajakirjadel, kus enamik naisi on Photoshop’itud ning siis kõik teised tahavad ka nende moodi olla. Kahjuks loeb ka enamikele, mitu laiki nad Instagramis või mõnel muul sotsiaalmeedia kontol saavad. Aga see pole tegelik elu ega näita, kui lahe mees või naine sa tegelikult oled. Elus on olulisemad muud tegurid: haridus, karjäär, pere, sõbrad jne.

Kõik siin maailmas on äri. Me kõik teame, mis nende erinevate süstide mõjul ajaga juhtub. Vananedes ilmselt tehakse aina uusi süste ning mis siis tervisest ja kehast alles jääb?

Naised olge enesekindlamad, te olete enda kehas ilusad sellisena nagu te olete. Palun kasutage loomulikumaid vahendeid end ilusaks tegemisel ja ärge rikkuge oma kaunist keha ära! Minge trenni, sööge tervislikult, hoidke tervist ja meikige kui vaja!