Mulle meenus, kuidas seesama mees avaldas mingil hetkel arvamust, et naise kohus on töölt tulnud väsinud mehele pakkuda ilma eelmänguta kähkukat, et mees saaks pingeid maandada. Sellise avalduse peale kriipsutan vähemalt mina küll mehe normaalsete inimeste nimekirjast maha.
Kuulates aga teistegi naiste kogemusi ja meenutades veidi enda omi, taipasin kurbusega, et see normaalsete nimekiri on sel juhul ilmselt üsna lühike. Toon mõned näited.

Neiu P sai tuttavaks väljamaa mehega, kes jättis endast esimesel kohtumisel ülimalt intelligentse ja diskreetse mulje. Alanud kirjavahetus doktorikraadiga intellektuaaliga pakkus P-le palju pinget, talle tundus, et lõpuks ometi on ta leidnud mehe, kelle mõtlemise organ asub vöökohast kõrgemal. Vastastikune sümpaatia süvenes ja P hakkas plaanima mehele küllasõitmist. Ühiseid plaane tehes väljendas aga mees järsku ootust naisega juba külaskäigu teisel päeval seksida. Kui naine proovis selgitada, et ta ilmselt ei ole nii kiiresti vahekorraks valmis, hakkas mees arvama, et naisel on minevikus olnud mingi tõsine trauma, näiteks vägistamine, ja küsis tagatipuks, kas ta peaks siis mõnda aega lihtsalt käest kinni hoidma, et naine ennast kergesti kättesaadavana ei tunneks.

Neiu K suhtles mõnikord telefoni teel oma hea sõbranna endise kallimaga. Tavaliselt oli mehel kombeks talle kurta, kuidas ta ikka sõbrannast üle ei saa, kuid ühe vestluse ajal oli mees purjus ja hakkas K-le rääkima, kui ilusad jalad tal on. Ehkki naine oma arvates ei provotseerinud kuidagi, hakkas telefonist varsti kostma kiirenenud hingamist, mis jättis üsna vähe tõlgendusvõimalusi selle kohta, millega mees jutu käigus tegeles.

Neiu A tutvus meeldiva noormehega ja algas paljutõotav suhe. Esimest korda ühes voodis magades ei soovinud A veel vahekorda astuda. Kui mees taipas, et naine ei kavatsegi temaga seksida, hakkas ta A suureks üllatuseks pihku lööma ning kattis lõpuks kõhuli lebava ja olukorda ignoreerida püüdva naise spermaga.

.
Minu meelest on kõigi nende meeste käitumises midagi ülimalt primitiivset, suisa loomalikku: on tung ja see vajab otsekohe rahuldamist, sealjuures pole justkui üldse oluline, mis mulje nad endast jätavad või kuidas see naiste psühholoogiale mõjub. Ja kas lõpuks enam mõjubki, või ongi paljude naiste igapäevane (koos)elu täis selliseid seiku ja suhtumisi? Kas mees, kes oleks valmis ootama, kuni naine on tõesti valmis esimeseks vahekorraks, on muutunud harulduseks? Kas paljud kooseludki on tegelikult sellised, nagu loo alguses kirjeldatu? Ma usun, et kui noor, kogenematu neiu satub mitu korda järjest mehe otsa, kes eeldabki, et tuleb hakata otsekohe seksima, ega arvesta sugugi naise tunnete ja vajadustega, siis tekib ka naisel arusaam, et ju siis nii käibki. Lõpuks elataksegi halvemal juhul eluaeg koos isasega, kelle seksuaalse teenindamise vajadus tundub võrdväärne looma toitmisega, sest „ta on ju mees ja meestel on juba kord vajadused“.

Mul oli õnne kord kohtuda mehega, kes esimestel ühes voodis magatud öödel ei teinud mulle ühtegi seksuaalse lähenemise katset. See olukord tundus mulle niivõrd uudne ja eriline, et juba nädala pärast tundsin ise soovi mehele läheneda, kuna temapoolse pealetükkivuse puudumine tekitas kiiresti teatava turvatunde. See mees võitis mu südame aastateks.

Nii lihtne see ehk ongi, kallid mehed. Võtke ennast kokku ja taltsutage natuke oma tunge. Ilma survestamiseta võite omale ühekordse naise jaoks vastumeelse vahekorra või kohese pikaltsaatmise asemel võita partneri, kes tegelikult meeleldi teie fantaasiaid teostab, või truu kaaslanna kas või kogu eluks.