Nümfomaan ma ei ole ja hetkel suhet ei otsi ka. Eelmine suhe kestis üle kahe aasta, läksime lahku mullu suvel. Elasin seda kõike väga üle ja otsustasin, et vähemasti mõnda aega elan enda jaoks. Hakkasin sõbrannadega rohkem väljas käima ja loomulikult kohtusin ka kenade meestega, kellega oli hea klapp. Mõnega jõudsin voodisse ka. Minu jaoks tundub see kõik igati normaalne, aga just pärast seda vestlust ühe tuttava mehega hakkasin mõtlema, et huvitav, mis mulje minust on jäänud. Kas tõesti olen automaatselt ühiskonna silmis litsakas naine?

Näiteks mu noorem vend on selline, kes seltskondades isegi uhkustab, kuidas mõne naise ära sebis ja voodisse sai. Tema jaoks on see justkui uhkuseasi ja tundub, et ka tema sõbrad peavad teda lahedaks naistemeheks. Meeste puhul on see kuidagi normaalne, et mees ihkabki seksi ja koledat kohustust ehk püsisuhet ei taha.

Naiste puhul on vastupidi. Naine peaks olema vastuvõtlik õrn hingake, kes otsib seda printsi, kes siis kodustada. Me elame küll 21. sajandil, aga tundub, et suhtumine selline on.

Olen nüüd kuulnud, et tutvusringkonnas on minu kohta jutud liikvele läinud (ilmselt see mainitud mees ka purjuspäi kuskil seltskonnas kurtis), et ma üritan kõiki mehi rajalt maha rebida ja hiljem pikalt saata. Üks mures sõbranna tuli mult kord peol otse küsima, kas ajan tema kutile ligi. Vaatasin talle arusaamatult otsa ja küsisin, mis mõttes. “Tean küll, kuidas sa teda vaatad. Tantsupõrandal ka liibusite. Tahad ta pärast enda juurde vedada,” röökis ta mulle näkku. Kõndisin lihtsalt minema.

Järgmine päev see sõbrants vabandas ja ütles, et oli liiga palju rummi koolaga joonud. “Noh, räägitakse ju sinust igasugu asju,” üritas ta põhjendada. “Sa ju ise oled ka rääkinud, kuidas mingi Pärnu kutiga klubis kohutusid ja siis tema juurde läksid,” lisas ta, ise punastades. Tõesti, kuna ma varem ei pidanud üheöösuhteid imelikuks, ikka sõbrannadele vahel mainisin. Nüüd siis tuleb kõik mulle nõmedalt tagasi.

Soovitus teistele noortele naistele: kui tahate vahel lihtsalt head seksi, siis ärge kodulinnas ja tuttavate nähes mehi lantige. Pärast saate ka muidu sildi “litsakas naine”.