Mõned minu naissõpradest on ka avalikkusele tuntud naised. Vahel, kui koos nendega kusagil liigun, siis sosistatakse, et kas jälle uus kuum paar või mis värk on. Tegelikult ei ole mingit värki.

Kõik minu naissoost sõbrad on edukad ja näevad suurepärased välja. Loomulikult meeldib neile koos minuga ennast üritustel näidata — kena mees kõrval on ju igale ilusale naisele ainult boonus.

Tegelikult on asi selles, et ilusad ja edukad naised on nii tihti üksikud ja paljud neist tahavadki omaette olla ja karjäärile pühenduda — aga sellegipoolest tahavad nad avalikkuse ees vahel siiski ka mõne mehega silma jääda ja siin tulengi mina mängu, sest mina olen nende arvates lahe mees ja kaaslane.

Küsite, mis siis probleem on? Nimelt on mul tunne, et ma oleks nagu natuke “nakatunud” oma üksikutest sõbrannadest. Mul ei ole enam kolm aastat püsisuhet olnud ja ma veedan suure osa oma vabast ajast mingis veidras saatjapositsioonis. Alles nüüd hakkasin aru saama, et võib-olla ma ei tutvu sellepärast naistega, kellega potentsiaalset suhet luua, et ma kogu aeg mingite “oma naistega” koos seltskonnas liigun. Kuigi ma tegelikult vaatan ju samal ajal ringi ja kui keegi meeldib, üritan jutu peale saada…

Naised, kui te mingit meest kusagil üritusel koos mingi naisega näete, kas te siis tõesti kohe automaatselt arvate, et nad on paar? Kas isegi siis, kui see mees teile väga meeldib, ei vaevu uurima või kasvõi mõtlemagi, et äkki ta on tegelikult ikkagi vaba?