Edasi — piletid on kallid — kallitest piletitest saaks aru, kui vähemalt toit ja jook oleks kohapeal normaalse hinnaga, aga praad mis koosneb viinerist ja friikatest on 6+ eurot, hamburger 7-10 eurot, vesi 1.50 jne. Väljaminek on üüratu kui tuleb näiteks ema, isa ja paar/kolm last, kellega terve päev kohal ollakse ja ikkagi paar kolm korda süüa ka tahetakse. Täna — kuigi pool parklast oli tühi, siis sellegipoolest oli inimeste teenindamisega söögikohas nii suur probleem, et need, kes oleks tahtnud  päeva jooksul toimuvad etendused ja tegelaste etteasted ära vaadata, sinna lihtsalt ei jõua. 7-8 inimesega pannkoogisaba võttis pool tundi, siis lisaks läks veel 20 minutit, et asi valmis ka saaks. Kokku ligi tund aega. Teises söögikohas oleks tahtnud süüa tellida, aga vahepeal polnud kassas kedagi, kuna nagu aru sain, siis kassiir ja ettekandja oli sama inimene.

Lisaks negatiivsele i’le oli täpiks Lottemaalt lahkumine. Kuna laps väsinud, siis otsustasime sõita tagasi rongiga, mille maksumus 1 eurot näo kohta on. Kuna aga rongis jäi 3-4 kohta tühjaks, siis otsustas kiilakas rongijuhist vanamees, et oodatakse nii kaua, kuni rong täitub. See tähendas, et päevast väsinud inimesed lihtsalt istusid ligi 20 minutit ja higistasid seal rongis — hiljem tuli aga suurem kamp kes siis kõik pressiti nagu kilud samasse rongi. Inimestel polnud ruumi sõrmegi liigutada. Jäi äärmiselt kehv mulje — kui lähed, on kõik tore ja tere tulemast ja raha kulutamast aga äramineja on kasutu tropp — las raibe tunneb ennast äärmiselt ebamugavalt.

Samas mis seal salata, tegelasi mängivad inimesed on hästi toredad ja minujaoks on see täielik müstika, kuidas nad jaksavad sellises kuumuses ja sellistes kostüümides päev otsa nii lõbusad olla, joosta, etendusi anda, niisama lastega mängida jne.