Mu laps on juba terve aasta tantsutrennis käinud. Kuna talle endale seal väga käia meeldis ja ta ka palju sõpru leidis, siis mul ei tulnud pähegi, et tegemist võib olla sellise patulaagriga. Kuidas ma sellest kõigest teada sain? Oma sünnipäeval loomulikult.

Kahjuks ei saanud mu tütar haiguse tõttu tantsutrenni lõpupeole minna. Kuna ta aga väga esineda tahtis, siis leppisime kokku, et teeme väikese tantsupeo minu sünnipäeval. See, milline trillala-trullala toimuma hakkas, oli kirjeldamatu. Laps oli treenerilt palunud kaasa CD-plaadi, kuhu oli paar tantsukavades kasutatavat lugu peale kõrvetatud. Pani siis muusika mängima ja rahuliku lepatriinu-liblika muusika asemel hakkas mürtsuma selline tümakas, mida ma olen harjunud ööklubides kuulma. Kõige õudsem kogu asja juures oli see, et lapse liigutused ei vastanud absoluutselt tema vanusele. Käsi südamel, mul ei olnud aimugi, et mu väikese tütrekese puusad ja tagumik niimoodi liikuda suudavad. Taustaks mängiva laulu sõnad sisaldasid aga tooreid roppusi ja seksi kirjeldamist — ma sain väga hästi aru, et sõnaga pussy ei tähistatud seal mingit pisikest ja malbet kassi. Ja mu väikesel lapsel ei olnud aimugi, kui vale ja kohutav tema kogu tegevus oli.

Kuhu edasi? Kas varsti on meie tantsupidudel ka sellised väikesed stripparid, kes seksimuusika järgi oma tagumikke võbistavad? Mul on küsimus ka emadele — kas teie tantsutrennides käivad lapsed pannakse ka sellise jubeda poptümaka järgi liikuma, kus keskmeks ainult seks ja raha? Mis neil treeneritel viga on?