Miks sa siis abiellusid, kui voodirõõme maitsta ei taha? Ühelgi naisel pole mõtet abielluda mehega, et siis pärast lihtsalt kergekäeliselt keelduda voodirõõmudest. Kõigil on mured, arvestama peab ka seda meestel on kõrgem libiido, regulaarne voodirõõm kallimaga, muideks, mehed, kõrvad kikki, vähendab ka eesnäärmeevähi või vaeguste teket, mis kahjuks on ligi 60% meestest, kes elavad abielus. Muideks, vallalistel pidi see haigestumise oht olema väiksem. Kui abielus, on eeldusel, mõnes mõttes kohustus mehel, aidata naist igakülgselt kodutöödel, võtta endale füüsiliselt raskemad tööd jne, siis naine võiks rohkem pöörata tähelepanu pöörata ka mehe vajadustele, mitte ainult nõud-nõuda-nõuda asju, raha, turvalisust jne.

Arvesta, et igal asjal, mida teiselt tahad, on hind.

See ongi abielu, eluvorm, mis abistab, aga see on vabatahtliku lepingu alusel, mis tuleb ka täita. Kohustus ja vastutus. Kui õigesti täidad, võtad seda loomulikuna, siis rõõmu on rohkem, kui mitteteadlik punnitamine ja egotsemine. Tihtilugu on nii, et naine hakkab meest tähele panema siis, kui too haige, kas siis pole mitte hilja, arvate, et meestel puuduvad tunded? Krdi nõiamoordi, miks abiellute, kui arvate end kõike teadvat? Abielu ei ole teile. Selles mõttes, need neli reeglit on ääretult vajalikud, kõik neli, et kooselu püsiks.

Mul on olnud suhteid, väga palju, on olnud seinast seina hetki, aga pea 10 aastat abielu on selja taga, 12 + aastat koos oldud, on ka pisipere, ühine kodu, ametlik abielu. Ma teadsin algusest peale, et see on töö, nagu iga teine, mis tuleb teha pühendumusega. Armumine võib olla 2 sekundist kuni 2 aastani. Aga võin oma naisessse armuda taas ja taas, kui see neljas reegel on korralikult täidetud mõlemapoolselt.

Alguses sa armud ideest, kui on reaalsus, siis just sellest, nendest tegelikest elumahladest, mis on raske vaevaga saadud, sellel on kaalu, see kerge armumistunne, on tühipaljas korraks tõmblemine.

Armumise kohta, võin öelda, et seda juhtub kogu aeg, see ei tähenda seda, et pean kohe sellele tundele kaasa jooksma. Ei, kui olen vande andnud, on mul vaid üks põld sel teel, mida harida. Seega, räägin kui vanainimene, ilmselt olengi, siis olgu see teile, noored, õpetuseks.