Tinderi seiklused: tantra mees

Kindlasti teab keegi kedagi, kes on just tänu sellele äpile leidnud omale võib-olla kaaslase kogu eluks. Eks see ole ka minu eesmärk, kuid on hetki, kus mulle tundub, et valdav osa sealsetest meespooltest on siiski perverdid, kes naudivad lihtsustatud vorme lähenemiskatsete tegemiseks. Mees, kes esialgu tundub vägagi meeldiv, võib juba mõne aja pärast ja päris otsekoheselt välja laduda hunniku kiikse, mille peale sul tuleb jalad selga võtta ja joosta nii kiiresti ja nii kaugele, kui jaksad. Ja siis on need mehed, kelle profiili vaadates näed ainult paljast torsot. Arvan, et taoline seksistlik enesereklaam mõjub naistele pigem solvavalt, meestele aga minu bikiinides pildid kindlasti väga positiivselt.

Mõne mehega olen siiski kokku saanud, ja pean ütlema, et kuigi mitte ühestki neist ei saa mulle partnerit, siis kindlasti on nad andnud mulle ühe elukogemuse juurde ja mõni teine õpetanud rohkem, kui oleksin osanud oodata.

Minu kõige eredam mälestus on kindlasti tantra-mees. Mees kes lubas lahendada kõik minu probleemid justkui võluväel ning teha mind lõpuks õnnelikuks.

Vilgatas Tinderi “match” ja ta kutsus mind välja. Olin pikalt kodune olnud ja vajasin väikest tuulutust. Kui tekkis võimalus lapsed vanavanemate juurde viia, siis otsustasin härjal sarvist haarata ja temaga kohvikus kokku saada. Ma tegelikult olin juba siis veendunud, et ta ei ole päris minu maitse, kuid läksin kohtumispaika õhkõrnas lootuses, et ehk siiski.

Ta tuli pea 100km kaugusele, et minuga üks kohv juua. Kuigi ta pakkus, et tuleb mulle järgi, tundus turvalisem, kui ta ei saa teada, kus ma elan. Olin üsna ärevil. Kohvikusse sisse astudes tundsin ta kohe ära. Me istusime lauda ja rääkisime natukene elust-olust. Sain kinnitust, et ta ei ole absoluutselt minu tüüp, kuid ta oli siiski sümpaatne ja ma ei näinud vajadust põgenemiseks. Tema jutt oli paeluv ja isegi siis, kui ta paljastas mulle oma kummalise hobi, kuulasin jätkuva huviga edasi.

Silmigi pilgutamata teatas ta mulle, et tegeleb tantraga. Ausalt öeldes, aimasin, et ta minu maitse ei ole, aga seda ei osanud küll ette näha.

Ta rääkis mulle spirituaalsusest, sellest, kuidas ta saaks parandada minu elukvaliteeti kui laseksin tal oma vagiinat masseerida. Pakkus, et avab minu G-punkti, kuhu on kogunenud kõik negatiivsed emotsioonid. Lubas, et peale seda olen seksuaalenergiat täis ja võin kogeda kõige imelisemaid orgasme, kasvõi kümme korda järjest. Me rääkisime pea kaks tundi seksist, väiksemagi piinlikustundeta.

Ta kirjeldas mulle detailselt kogu protsessi otsast lõpuni lahti, ja ma pean tõdema, et see pani mind mõtlema. Kuidas üks inimene tuleb ja haarab sind sellise teemaga, mille vastu sa mitte kunagi varem huvi poleks tundnud. Mida ja kelle käest sa küsid asja kohta, millest sa mitte midagi varem kuulnud pole? Ta ei hirmutanud mind, vaid andis justkui kätte suuna. Ja ma tunnen teatud vajadust teda tänada selle eest. Ei, ma ei lähe tema vastuvõtule. Aga võib olla, et üks päev keegi saab selle loa minu G-punkt avada, et kõik mis hea, saaks tulla!

Peale me pikka arutelu, kohvikust väljudes, saatis ta mu viisakalt autoni ning kallistas sõbralikult. Võiks öelda, et see oli isegi pisut isalikku hoolivust välja näitav kallistus. Ma arvan, et tol hetkel juba mõlemad teadsime, et me ei kohtu rohkem, aga meil oli teinetesele mingi sõnum edasi anda. Ülimalt kummaline lõunapoolik, aga väga õpetlik.