Tema tegelik nimi ei olnud alguses mulle teada. Kuid siis selgus et oleme mõlemad loomeinimesed, meil on mitu ühist tuttavat ja et see mees on ühe mu lähisugulase kunagine kolleeg. Kohtunud me ei ole, kirjutame Facebookis ja helistame. Mul oli vahepeal üks lootusrikas suhe, kuid läksin selle inimesega tülli ja pole nüüd enam üle kuu aja kokku saanud. Võimalik, et see kõik on siis läbi.

Nüüd on see suvine tuttav korduvalt rääkinud, et läheks koos reisile. Teeks nii, et ei saakski enne üldse kokku - kohtuks alles lennujaamas. Tema arvates oleks see tohutult põnev. Mina olin pikalt kahtleval seisukohal, kuid mees on öelnud, et tema on nüüdseks veendunud, et olen intelligentne naine, kellega tal on olnud nii huvitav rääkida, et ma ei saa talle kindlasti nii ebameeldiv olla, et poleks võimalik koos reisida ja hotellituba jagada.

Ilmselt maksame ikka kumbki poole reisist kinni, kuigi mees ei näinud probleemi ka selles, kui ta välja teeks. Kuna ta on ühiskondlikult tuntud ja mitme firma omanik, siis pole tema tausta ega rohkeid fotosid netist mingi probleem leida. Selles mõttes ma turvariski ei näe.

Ilmselt on see küll hullumeelne idee, kuid huvitav elamus. Mida teha?