Olen samuti värske ema ja käin oma titaga iga päev mitu korda jalutamas. Tee viib mind mööda ühest mänguväljakust, kus tulevikus ilmselt isegi päris palju aega veetma hakkan. Aga kui vaatan neid emasid-tibisid, kes seal oma lastega koos on, siis mulle tundub küll, et minusuguste jaoks on kuskil mingi sobivam koht, sest niisuguste hulka ma oma teksade-tossude-dressipluusiga küll ei passi. Iga kord sealt möödudes imestan, kust võtavad 1-3aastaste laste emad aega selleks, et niimoodi üles lüüa. Mille arvelt see aeg võetakse, et valida endale kõige läikivamad ja liibuvamad riided, soeng pähe teha ja nägu pähe maalida? Rääkimata kunstripsmetest ja küünest, mis vajavad ka hooldusi — millal te sinna veel jõuate? Pealegi pole sellised lisavidinad minu meelest üldse praktilised, sest küüntega teed lapsele haiget, laps tõmbab ripsmed, kõrvarõngad, kaelaketid ja pikad lahtised juuksed küljest ära ning miniseelikuga ei ole kõige mugavam lapse maha loobitud mänguasju üles korjata.

Üleüldse — miks peab lapsega õue mängima minekuks end nii lille lööma? Kelle jaoks? Kas kõik need kaunitarid on üksikemad, kes loodavad mänguväljakul kohtuda oma unelmate printsiga? Unustage ära, kõik need isad, kes keset päeva oma lastega õues on, on oma peredele ja lastele 100% pühendunud papsid ning mingi liibukatesse litsutud tagumik ja kelmikalt volksuvad kunstripsmed neid küll ära ei võlu.

Ärge saage valesti aru — mul ei ole midagi selle vastu, et emad kenad välja näevad. Iga naine peab enda eest hoolitsema ja alati viisaka välimusega olema, kuid viisakal ja kenal välimusel ning ööklubimeigi ja –riietusel on suur vahe sees. Üks sobib mänguväljakule ja igale poole mujale, teine ainult l*tsimajja ja öökluppi.