Ma ei kipuks taolisi teenuseid hukka mõistma, sest kui on nõudlus, on ka pakkumine. Keegi teenib raha, keegi saab rahulduse, kõik on õnnelikud ja kellelegi ei tehta liiga. Üleüldiselt pooldan ma kõike, mis teeb inimesed rahulikuks ja õnnelikuks nii, et see kellegi teise arvelt ei toimu. Igasugune vägivald (vaimne/füüsiline/seksuaalne) ei ole mitte mingil juhul okei, nii et sellesse ma üldse ei siinkohal ei süübi. Kontrollitud kahepoolse nõusolekuga fantaasiamängud on teine asi.

See loetud artikkel viis mu mõtted aga erinevatele inimestele, kellega olen oma elus kokku puutunud ja mõnikord on sõprade/tuttavatega ka eeslistustest/fetišitest juttu olnud. Etteruttavalt pean ütlema, et ega ma ei saa ju kuidagi teada, kas nad tõtt on rääkinud või on mõnel tuttaval näiteks salajane kirg end puude vastu hõõruda. Enamasti jagunevad mu meestuttavad tavalisel tagumik-rinnad eelistuste skaalal. Igasugustes variatsioonides. Tean mitmeid, kellele meeldivad ninad, lihtsalt ninad, neil on ju nii palju erinevaid vorme. Ühele mu tuttavale sümpatiseerivad varbad. Isegi natuke liiga palju minu arvates, aga see pole minu asi, kuni ta neid ära lõikama ning kollektsioneerima ei asu. Ühele mu naistuttavale meeldib kui teda juustest tiritakse, teist erutavad meeste käekarvad. Tegelikult ei saa öelda, et mina või minu lähikond oleks mingite eriti veidrate tüüpidega kokku puutunud, ju need lihtsalt ei jõua meie “toidulauale”.

Markantseim näide on siiani üks noormees, kes oli ilmselt liialt palju täiskasvanute filme vaadanud ja sealt käitumisjuhiseid saanud, sest asjade kuumaks minnes kasutas ta fraasi "see sulle meeldib, mis, l***?" ja muud sellesarnast. Tõenäoliselt oleks saanud sellise käitumise küljest harjutada, aga kuna sõbranna ei näinud suhtel nagunii potentsiaali ja esimesel korral üllatusest ja ehmatusest ja olukorra intiimsusest tingituna midagi ei öelnud, ei näinud ta mõtet seda teemat ka hiljem üles võtta ja nii see noormees ka meie eludest kadus. Kahjuks küll arusaamaga, et verbaalne alandamine akti ajal meeldib naistele. Või noh, osadele vist meeldibki, nii et selline kõnepruuk võib mõne teise partneriga igati omal kohal olla.

Minu ainus isiklik kokkupuude imelike tüüpidega oli see õnnetu liputaja, kes aastaid tagasi mu teele ette kargas ja palus, et teda katsuksin. Imelik, et sellises olukorras võib üsna kergelt pea kaotada ja ununeb vana õpetus liputaja välja naerda, sest see võtvat kihu kiiresti ära. Kõndisin tol korral rutakalt minema ning pärast olid jalad ehmatusest natuke nõrgad. Politseisse ei pöördunud, sest ma ei märganud kirjeldamist võimaldavaid detaile, kõik toimus tõesti kiiresti. Ilmselt sai liputaja minult just sellise reaktsiooni, mida ta soovis ja tema päev läks korda. Loodetavasti on tema puhul tegemist ohutu tüübiga, kelle vajadused ei suurene ega eskaleeru füüsiliseks tülitamiseks.

Kuidas teiega on? Kokkupuuteid liputajate ja kummaliste fetišitega?