Miks on meestele üheöösuhted lubatud ja naistele mitte? Minu isiklik arvamus on, et inimesed ei ole saanud üle mingist aegade tagusest naise kuvandist, kus võõrale mehele juba pahkluu näitamine hoora tunnuseks tembeldati. Vaadake palun maailma natukene avarama pilguga — me elame ajastul, kus ilmselt varsti juba supermarketite lettidelt seksmänguasju osta saab. Aga ometi on seks ikka veel tabu!

Olen üritanud oma paarile sõbrantsile ka selgeks teha, et seksimises ei ole mitte midagi kahjulikku. Pigem teeb see inimesi õnnelikuks ja aitab igasugustest suvalistest kibestumistest üle saada. Rahuldatud inimene on õnnelik inimene! Seega jääbki kõige suuremaks müsteeriumiks see, et miks vallalised naised vahekordi nagu tuld kardavad. See oleks nagu midagi, mida ei tohi teha. Ja nii nad istuvadki õhtuti kodus, ootavad nukralt oma endistelt kuttidelt sõnumeid ja kõnesid. Selle asemel, et lihtsalt välja minna ja üheks ööks pöörane partner leida.

Ausalt öeldes ei saaks mul olla rohkem ükskõik kõigest sellest, mida arvab mu vana ja kibestunud naabrinaine või kolmandas abielus olev tädi. See, et neile ei meeldi olla õnnelik, on nende enda probleem. Leian, et nii peaks arvama igaüks. Miks peaks sulle kellegi teise arvamus korda minema? Minu arust võiks kõik vallalised naised aru saada, et juhuseks teeb neid õnnelikuks. Seda on meile kõigile vaja!