jah — JAH, häirib. On asju, mida tehakse kahekesi. Ja ma ei soovi oma lastele seletada, et seks on tülgastav häbiasi, nagu avalikes kohtades amelejad seda näidata soovivad. Normaalselt kasvatatud inimesele hakkab avalik instinktide rahuldamine üldiselt ilumeele peale ja ajab vihale samamoodi kui avalik s.ttumine või k.semine või liputamine. Need kõik võivad olla mõnusad, vajalikud ja loomulikud tegevused, kuid paluks hoida need endale ja oma abikaasale, juhul kui talle MEELDIB vaadata oma s.ttuvat naist. Samamoodi ei meeldi üldiselt kellelegi vaadata ilastavaid ja nõksutavaid inimesi. Nad sarnanevad häirivalt loomadele, kes samuti ei häbene.
Kui keegi väidab, et talle meeldib seda vaadata, siis selle kohta on olemas ka diagnoos — vuajerism. Vaadatagu sõnaraamatust, mis see tähendab.

suudleja — Väike musi, kalli ja käest kinni ei häiri. Kui aga ameletakse, mida harrastavad tavaliselt lapsed, siis see häirib väga. Pealegi inimesed, kes bussi ootavad või nendega sõidavad, ei tunne end ka mugavalt. Olen isegi mõne musi tänaval saanud, aga ei tuleks mõttessegi sealt kaugemale minna avalikult.

vanaema — Kui need paarid jäävad viisakuse piiresse, siis kallistagu ja musitagu. Aga halb oli vaadata, kui üks noormees kaupluses kassa järjekorras, minu ees, oma tüdruku kannikaid kangesti katsuda tahtis ja käe talle korduvalt püksi ajas. Siis mõtlesin küll, et kas häda tõesti nii suur, et ei jõua enam kauplusest välja minna ja siis mudida.

N27 — Hämmastav on nende kommenteerijate arv, kes leiavad, et avalikus kohas kallistamine või suudlemine on kindel märk vastarmunutest või lõtvade elukommetega inimestest.. Ise olen kuuendat aastat abielus ja tervitus- või lahkumissuudlus on meie suhtes loomulik, olgu see siis kodus hommikul tööle minnes või avalikult, näiteks linnas kokku saades. Muidugi ei räägi ma siinkohal mingisugusest igasugust siivsustunnet ületavast käperdamisest, vaid mõnesekundilisest embusest, mis väljendab vastastikust rõõmu ja armastust. Nii et minu vastus on ei — ei häiri, kui toimuv jääb viisakuse piiridesse. Pealegi on linnas paraku õnnelikest paarikestest tunduvalt häirivamaid asju näha, nagu avalikult tülitsejad, laste peale karjuvad vanemad, näägutavad abikaasad, rääkimata lausrõvedatest tänavale urineerijatest, umbjoobes või pilves isikutest, keda Tallinna või Tartu linnapildis rohkem kui küll liigub.