• Vastuseks vihakõnele tuleb minupoolne vihakõne: oma tited tuleb ka kõnniteel enda käeotsas või kärus hoida, et nad teil sõiduteele ei sööstaks. Põhimõtteliselt võin ma ta ka täiesti jala käies pikali lükata, kui mulle ootamatult ette astub. Ja kui te karjas oma tittesid kärutate, siis VÕTKE PALUN haneritta, mitte ärge laiutage kolme käruga üle terve kõnnitee (siis teile just sõidetaksegi rattaga selga ja jalakäijad saavad ka kurjaks). JA ÄRGE RONIGE OMA TITTEDE, PENIDE ja KÄRUDEGA jalgrattateele! Saksamaal lüüakse sellistele konkreetselt sõidu pealt jalaga tagumikku.
  • Saabunud soojad ilmad on emmed lolliks teinud. Põhimõtteliselt kõik kergliiklusteed on nüüd nende monopol. Ega muud jäägi üle, kui teed sapsuka, niiet võtab kõikuma. Kui isegi hüüda enne kokkupõrget, jäävad need keset teed töllavad pahaselt järgi vahtima, nagu oleks neil trammirööpad ees, mida mööda liigelda. Kaitsmed peal võib kogenud rattur vigastusi pelgamata egoistidele sisse sõita, seda tasub meeles pidada. Viga saab jalakäija.
  • Sõites ka ise jalgrattaga, kutsuksin pigem jalakäijaid korrale, kes arvavad, et kõnniteel liikudes ei pea mingeid reegleid järgima. Ma ei õigusta kõnniteel kihutamist, kuid jalakäijad võiksid ka kõnniteel hoiduda vasakule tee äärde ja sel juhul ei põhjusta paremal liikuv jalgrattur mingeid probleeme. Eriti ülbed ongi tegelikult vankritega kruiisivad noored emad: mina ja maailm — see on nende moto.
  • Tavaline pilt kõnniteel või kergliiklusteel: beibed oma lastega või lapsega tuiguvad kogu kõnnitee laiuses. Emad ei tea, mida lapsed/laps teevad, sest emadel silmad naelutatud ainult mobla ekraanile ja mis ümbruses toimub, siis sellest ei tea nad midagi. Ja uskuge, see on Tallinnas tavapärane pilt. Beibed oma lastega ja mobladega, minge kõndige kõnnitee ühes ääres ja niimoodi, et teistele liiklejatele jääks ka ruumi. Tuletaks meelde, et kõnnitee pole laste mänguväljak, vaid rajatis ühest punktist teise jõudmiseks .Kui tahate lastega mängida, siis selle jaoks on piisavalt parke ja mänguväljakuid.
  • Sõitsin täna rattaga kergliiklusteel. Kaks mammit oma vankritega olid hõivanud kogu tee sh vastassuuna. Mõlematel pilk telefonis. Andsin juba kaugelt kella. Ei midagi. Kui lõpuks aru said, siis keeras kumbki vastasteepoolele ja jätkasid telefoniga suhtlemist. Tulin rattalt maha ja sain neist mööda. Ma ei pane pahaks kui neile keegi otsa põrutab, lastest oleks kahju.