Mulle kohutavalt käivad Facebookis närvidele paarikesed, kes postitavad oma värskest suhtest KÕIKE — alates hommikusöögist ja koos poes käimisest kuni õhtuse rannajalutuskäiguni ja romantikani. Tekib küsimus, et KELLE jaoks siis suhtes ollakse — kas teineteise või sõprade-tuttavate ehk Facebooki kontaktide jaoks?

Üleüldse, Facebooki sõprade hulgas on enamikul lisaks päris sõpradele ka kolleegid ja üsna suvalised tuttavad. Kas inimesed tõesti arvavad, et keegi, kellega on kunagi koos näiteks mingi tööprojekt tehtud, peaks kindlasti osa saama nende isiklikust ninnu-nännust? Miks?

Nüüd, kevadel, on asi eriti hulluks läinud. Muud enam ei ole kui “meie siin rannas kivi peal” ja “minu musi tegi mulle eriti nunnu õhtusöögi”. Mind paneb see mõtlema, et mis nende inimeste peas toimub. Kas siis, kui nende elus midagi ilusat ja romantilist juhtub, on esimene mõte, et millisel hetkel nüüd kõige efektsem selfi tuleks? Teha pilt toidust enne sööma hakkamist või istudes ise juba lauas? Miks peavad inimesed oma isiklikku elu niiviisi teiste ette laiali laotama? Ja miks nad arvavad, et see kedagi nii väga üldse huvitama peaks?

Kirjutage Naistekale, mida teie sellisest oma suhte avalikust eksponeerimisest arvate.