Tänapäeva naised ei oska teha süüa, kui tulen õhtul töölt, siis laiutab külmkapis minu poolt valmis ostetud toit, kui küsin, et miks midagi õhtuks tehtud ei ole, siis on vastus, et mul oli tegemist. Nii palju kui mina käin oma sotsiaalmeediaga internetis päeva jooksul, põleb naisel kogu aeg roheline tuli, et onlines. Mina lähen teenin raha ning tema istub päev läbi Facebookis ning loeb mõtetuid foorumeid. Ja see ei ole üks õhtu, vaid kordub lihtsalt iga jumala päev.

Koristamine on samamoodi, igal pool vedelevad mingid sokid, sukad, tolmurullid jne. Talveks kompoti või mõned seened võib üldse ära unustada. Loodangi, et meie emad ja vanaemad elavad veel piisavalt kaua, sest eeldan, et isetehtud koduseid seeni varsti enam ei näe. Naised on liialt laisad.

Ka sporti nad ei tee ning neid ei huvita ka absoluutselt see. Kui küsida kasvõi üht olümpiavõitjat, siis eeldatavasti võib vastust ootama jäädagi. Poliitikast ning majandusest pole absoluutselt mõtet rääkida. Küsisin naiselt, et nimeta mõni minister, tuli vastuseks, et ei tea. No mul tekkis küsimus, et mida sa, kulla naine, tead? Vastus oli lihtne: "No ma ei teagi nii öelda."

Mind kui Eesti meest ajab vihale selline asi, et tänapäeva naised on kujunenud lihtsalt voodikaunistusteks, ei millekski muuks. Ja ise muudkui vaatad ja loed, et Eesti mehed on sead jne. Kallid mehed, ärge palun laske ennast mingist võltsilust meelitada! Need naised, keda meie näeme tänavapildis, on võltsid ja valelikud. Meile ei ole vaja lisakoormust selliste naiste pärast!

Ka Facebooki postitused? No mis asja, kas sa oled uhke, kui sa lisad sinna mingeid läbu pilte või peale iga seeliku ostmist endast uue pildi? 150 selfit ja üks neist laetakse üles, kuna ainult see meeldis teile?

Proovige siis leida mees, kellele te meeldite selliste laiskadena nagu te olete. Ja loomulikult on minu poolt toodud näide enamus! On ka selliseid ilusaid ja toredaid vahvaid maatüdrukuid, kes ei ole võltsid ning kellele loeb natukene ka meie kultuur ja kes oskavad ka süüa teha ning pesu triikida!

See on minu arvamus naistest.