“Viimasel ajal olen jõunud järeldusele, et naised/neiud, kes on päästa-mind tüüpi pisut neurootilised, aga armsad ei sobi mulle. Nad võivad küll tohutult head kodus olla, kuid lähevad pikapeale millegipärast kurjaks ja näevad kõike negatiivselt,” möönab ta. “Tahaks naist/neidu, kes oleks pisut litsaks — sellisel “ei-kanna-alati-pesu” moel.

Ma ei oleks liigselt armukade. Naine võiks tahta ise ennast hoida rõõmsana hoida, leida midagi, mille nimela elada. Tunda rohkem rõõmu selle üle, mis olemas on, mitte kurvastada selle üle, mida ei saa endale lubada. Nalja võiks saada. Põnev võiks olla.

Aga, ah, mis ma siin ikka liialt unistan. Eks see rõõmust põrkav optimist hakkaks samuti närvidele käima. Peab kaks naist olema: üks kodus ja teine rõõmus.

Ideaalne naine oleks ülikoolikraadiga või suure lugemusega, et poleks kitsas maailmapilt ja tobedalt lihtsustatud arusaama elust. Kindlasti ei taha kunstripsmeid ja teravaks ihutud küüsi. Palun loomulikkust ja naturaalsust. Teravat mõistust ja elus iseseisvalt hakkama saamist. Pole midagi koledamat, kui naine, kes ei oska -mata lõppu õigesti kirjutada või eksib sõna "mõttetu" kirjutamisel."

Mehed, avaldage, milline on teie arust tasemel naine ja millise poole üldse ei vaataks?