"Naised tahavad ennast kuningannana tunda, aga sa pead ka selle vääriliselt enda eest hoolitsema. Kui palju on naisi (mehi samuti, kindlasti), kes suhtes või abielus olles lasevad välimuse täitsa käest. Õhtul kilo jäätist sisse ajada, et “mis see mulle ikka teeb”. Ei tee jah, ainult 20kg raskemaks. Piinlik vaadata, kuidas siis 2 numbrit väiksemat riiet selga pigistatakse. Ehk naised, suhte nimel peate ka teie vaeva nägema, mehed armastavad silmadega, naised kõrvadega.

Kui aga mehel enam silma all midagi ilusat ei ole, siis ei ole enam soov minna ka seltskondadesse sellise naisega, ei ole enam kaasat, kelle üle uhke olla. Ja mehed soovivad Teile üle uhked olla, kallid naised. Jah, daamid, mehed on erinevad, kõigile ei meeldi karvad. Kellele meeldib “ürgne” variant, palun väga. Näiteks mulle ei meeldi karvased naised. Kui tahate vähegi panustada suhtesse, siis hoolitse oma väimuse eest. Ja tee see vähene (karvkatte mahaajamine), kui see su kaasa õnnelikuks teeb. Mehed armastavad silmadega ja soovivad oma kaasa üle uhked olla. Kui sa seda ei paku — liiga suur ülekaal, rasvased hoolitsemata nahk/juuksed, vales mõõdus riided — lõpptulemus on prognoositav. Ole kui hea tahes mees hakkab kõrvale vaatama. Paratamautus- mehed armastavad silmadega…

Ja tulemusena ei kuule ka sinu kõrvad enam seda, mida tahaksid kuulda. Vihje: kui mees alati pimedas sinuga armastada tavatseb, siis ei ole ta su keha välimusega rahul. Isegi, kui ta on piisavalt džentelmen, et seda mitte välja öelda. Vihjeid tuleb ka meeste puhul osata välja lugeda. Ja me vihjame, kindlasti aga omamoodi ja naised ei pruugi sellest aru saada. Jah, lisaks, kulla naised, isiklik hügeen on ka vajalik. Tundlikuma ninaga mehel ei olegi midagi muud peale halva hügeeni vaja selleks, et kõik ilus hääbuks. Edu."