Olen 27aastane vallaline mees. Mul on olnud mitu põgusat suhet, aga koos pole ma veel ühegi naisega elanud. Polegi kiiret kuhugi, lihtsalt on üks asi, mis mind huvitab.

Ma tahaks teada, kas tänapäeva naistele meeldivad karvased mehed. Ma poleks ausalt öeldes tulnudki sellise asja peale, et see võiks mingi probleem olla, aga nimelt minu viimane kallim hakkas mulle rääkima, et küll ma peaks siit ja sealt raseerima või lausa vahatama. Ma seda muidugi ei teinud ja varsti läksime nagunii lahku (mitte küll otseselt karvade pärast), aga nüüd olen nende asjade peale mõtlema hakanud.

Kas tõesti on siis tänapäeval nii, et mehed peavad enda karvast rinda ja kõiki teisi kohti raseerima? Jah, ma ka piiran mõnelt poolt karvakasvu, st lõikan lühemaks, aga ennast paljaks ajada — no ei! Kusjuures ma arvan ka, et naised ei ole kohe kuidagi kohustatud end üleni siledaks raseerima, kena muidugi, kui on piiratud ja päris näiteks karvased jalad ei ole, aga see on ikkagi igaühe enda otsus.

Naised, kas teie nõuate oma meestelt, et nad ennast raseeriksid või vahataksid? Kas see on teie meelest tõesti elementaarne (nagu väitis minu ekskallim)?