Olen noor, kuid ikkagi juba elu näinud mees. Mul on olnud palju armusuhteid ja ma pean ennast küllaltki heaks naistetundjaks. Oskan käituda naistega nii, et mulle öeldakse väga harva ei. Mõtlesin, et annan ka teistele meestele nõu, kuidas eitavat vastust ennetada.

Vastus on väga lihtne. Ära lihtsalt küsi naise käest, kes sulle meeldib, kas sa tohiks ühte või teist teha. Mine lihtsalt ja tee seda, mida tahad. Ära kunagi küsi: “Kas ma tohin sind suudelda?” See on lihtsalt tobe. Ka naiste arvates pole see absoluutselt seksikas. Naistele meeldivad ikkagi ürgmehed, kes lihtsalt lähevad ja võtavad, mida nad soovivad.

Loomulikult ei taha ma öelda, et midagi tohiks vägisi teha. Kui naine tõrjub sind eemale, siis sa pead taanduma. Aga võin oma kogemusest öelda, et kui mees täie enesekindlusega naisele läheneb, siis naine võtab ta vastu. Muidugi kui mees talle ikka endale ka meeldib.

Aga ma ei räägi ainult füüsilisest tegutsemisest. Ka välja kutsumises tasub julgem olla ja lihtsalt öelda naisele, kellest oled huvitatud, et nüüd me lähme sinna või tänna. Kui sa arglikult küsid, ega ta ei oleks äkki nõus sinuga kunagi õhtusöögile tulema, on võimalus, et ta eitavalt vastab, väga suur.

Nii et mehed, ärge olge sellised mökud, vaid tegutsege — naised tahavad tõelisi mehi!