Kommentaator N38 ütles tabavalt: "Ja üsna reaalne on olukord, et niikaua, kuni teie kodus oma spordisokitisside ja rullis kõhunaha pärast muretsete ja vastumeelselt mehele süüa keedate ja sokke pesete, käib mees mõne laudsileda kõhu ja prinktissi voodist läbi."

Tuleb ju tuttav ette? Me kõik teame naisi, kelle mehed on nad noorema ja ilusama pärast maha jätnud. Naistekastki saab pea iga päev lugeda, kuidas üle 30aastased on koledad vanamutid, kellega ükski normaalne mees seksida ei taha.

40-50aastased naised teavad väga hästi, mis tunne on, kui mees rannas, tänaval või restoranis miniseelikuid ja kauneid dekolteesid vahib ning pornofilmides- või ajakirjades megasuuri rindu ja kollageeni täis huuli imetleb. Mehed ju ise ka tunnistavad, et ei saa sinna midagi parata, ila lihtsalt hakkab jooksma, kui mõnd kaunist noort tüdrukut näevad. Eriti, kui oma naine on pärast kolme lapse sünnitamist ja eluaeg palgatööl rabelemist väsinud ja kortsus...

Miks te siis väidate, et loomulik ilu on üle kõige, kui te ise sellest tegelikult lugu pidada ei oska? Poosetamise või enda tähtsaks tegemise pärast?

Loe lisaks: