Naised ei oota lilli, sest neile kõigile on floristika DNAsse kirjutatud. Naised ootavad tähelepanu, sest iga päev nende elus möödub võitlusega ebakindluste vastu. Kas ma näen ikka piisavalt hea välja? Kas rasedus on mind koledaks teinud? Kas ma suudan olla sama ilus kui mehe töökaaslased? Need on need küsimused, mis naist painavad, mitte, et naine istub kodus tigeda ilmega ja mõtleb: “Ma loodan, et ta ikka mäletab, et mu lemmiklilled on kollased tulbid!“.

Mehed, te olete tublid, et peate enda naist naistepäeval meeles! Aga ärge seda kaunist inimest ülejäänud aastaks ära unustage. Tuletage endale meelde, miks te üldse esmalt naisega kokku läksite. Tuletage ka naisele see meelde. Ajapikku on nii lihtne sattuda rutiini ja võtta suhet iseenesestmõistetavalt. Aga tegelikult ei lähe ju kaks inimest teineteisega kokku sellepärast, et nii on lihtsam kohustustega toime tulla?

Naised on õrnad ja hellad, õrnade hellitustega tuleks neid ka kohelda. Naised on ilusad ja hoolivad, selle eest tuleb neile tänulik olla ja tänu ka välja näidata. Naised kasvatavad meist poisikestest mehed, õige mees kohtleb naist kui džentelmen. Õige džentelmen kohtleb enda naist iga päev nii nagu naistepäeval.