Mure selline, et mehe eksnaine on pilti tulnud peale 9 kuud kosolemist mehega (elame koos). Üle meest temalt suhtest ei võtnud, nii et selist viha ei peaks tal olema. Küll aga viimased kuu aega on see sama naine hakanud mu sotsiaalmeedias pilte ja postitusi laikima. Pole kordagi seda juhtunud varem (isiklikult ei laigiks mitte kunagi eksi uut naist…) ning ta teab väga hästi, et see olen mina. Sain paar päeva tagasi ka teada, et “followad” üksteist sotsiaalmeedias ja nagu aru sain, siis naine hakkas ise ja mees pani lihtsalt vastu follow ja kahjuks laigib ka pilte.

Väga lapselik probleem, kuid olen kikivarvul — väikesed asjad küll, aga tähendus võib olla suur. Mees on natuke eemalehoidev küll, nii et mina olen väga mures. Samas ükspäev oli väike tüli — ja tal oleks olnud ideaalne võimalus lahkuda, et võtta ettekääne taas eksiga kokku, kuid asi sai lahendatud tema algatusel ja järgmine päev tõi lilli. Hommikul jälle ärkan, ning jälle eks mu asju laikinud.

Ei taha küll kuidagi üleolev tunduda, aga olen edukam, ilusama välimusega ja siirama iseloomuga kui ta eks, ehk siis väga kaotust ei karda, kuid juba viskab jala värisema.

Seda, kas suhtlus toimub, seda ei saa ma kunagi teada. Kokkusaamisi ka ei saaks olla, sest mees on kas tööl või minuga.

Mida teha? Kas hakata salapärasemaks või siis just rohken armastust näitama?

Mina kardan, et see naine proovib minu meest tagasi saada, sest temal sai suhe läbi. Aga milleks vaja minu asju hakata laikima? Pole eriline draama inimene ja ei oska kuidagi reageerida.