Kust see stereotüup tuleb, mida ikka ja jälle Eesti meedias kedratakse, et naistel on väiksem libiido? Arenenud maailm suutnud selle väite mittekehtivusest juba ammu aru saada ja sellega ka leppida… samas kui Eesti ühiskond ja mees kardab jätkuvalt naist, kes tahab olla seksuaalselt rahuldatud ja teeb ise julgelt ka midagi selle heaks….

Kas see “naisel väiksem libiido” on mingi lohutus? Kellele? MIs olukorras?

Kunagise kehva seksuaalhariduse ja tabude tõttu on Eesti tegelikult täis rahuldamata naisi, kes pole enda seksuaalsust kunagi eriti avastanudki, aga see ei tähenda, et nende libiido on madal. Nad on lihtsalt õppinud ilma (kvaliteetse) seksita elama ja selle üle mitte kurtma, sest see teadupärast ei ole naisele kohane (madal libiido jms.).

Loomulikult ei ole kõik naised ühesugused, nagu kõik mehedki ja leidub inimesi, kes seksi eriliselt oluliseks ei pea, aga see ei sõltu eelkõige inimese soost!

Nii et lõpetage see jauramine “naiste meestega võrreldes madalamast libiidost”. See kõlbab ainult nende meeste lohutamiseks, kellega nende partner seksida ei taha (enamikel põhjustel seetõttu, et mees ei lihtsalt ei viitsi naist rahuldada).

Kuniks sääraseid primitiivseid artikleid seksuaalsuhetest treitakse, kus partnerite kõige suurem läheduse allikas taandatakse kaubaks kodutöödes aitamise eest, siis ei muutugi midagi! Piinlik!
Ja lisaks: kuidas seda seksi siis pakutakse? Võtan natuke kapist?