Mina lähen nädalavahetusel välja ühe eesmärgiga: tahan ennast taas tunda ihaldusväärse naisena, kes meeste pilke (ja mitte ainult) püüab. Nagu ka paljude teiste noorte emade jaoks, olen ka mina oma mehe jaoks köögi-Kata, kelle puhul ei mäletatagi enam, et kunagi ei suutnud ta minust käsi eemal hoida.

Nii ma siis elan igal võimalikul viisil kaksikelu, et argipäeviti oma kohustuslikku Martha Stewart'i rolli täita. Nädala sees olen oma mehele ja lapsele keskendunud, hoolitsen nende eest pühendunult, naeratus näol. Ilmselt mõtisklevad paljud sugulased, et mis on minu hea tuju, elujõu, väsimatuse ja entusiastlikkuse saladus. Kahjuks ei saa ma neile öelda, et selleks on võõrad mehed, kes mulle nädalavahetusel elueliksiiri maitsta annavad.

Nädalavahetus on ideaalne aeg, et minu vanemad oma armsa lapselapsega aega saaksid veeta. Mees on mul suvilas tööd tegemas, et ette valmistada suvekodu, kus me mõne kuu pärast rohkem aega hakkame veetma. Ta teab, et lähen sõbrannadega välja, see, mis edasi saab, kõlbaks kohtus asitõenditeks minu vastu. Kui keegi kuskil näebki mind mingeid hämaraid tegusid tegemas, siis valitsus salgab juhtunut. Siiani on see töötanud. Kõik minu mehe sõbrad kadestavad, milline imeline naine tal on.

Jah, olen lodevate elukommetega, lööge mind risti, kuid olen leidnud viisi, kuidas hoolitseda enda ja oma lähedaste hinge eest nii, et kokkuvõttes on meil ilus elu. Mind lihtsalt üllatab, et kui mees minus naist ei näe, siis kas ja millal ta seda sama, mida mina nii hädasti vajan, kuskilt mujalt hakkab otsima. Eks aeg anna arutust...

Igatahes on mul juba praegu ärevus sees, milline seiklus mind täna öösel ees ootab. Unustamatu öö, mis annab jõudu, et uuel nädalal taas eeskujulik ja hoolitsev ema ning naine olla.