Oma tutvusringkonda on tekkinud paar sellist isendit ning neid vaadates on ikka tunne, et midagi on väga paigast ära. Loogiline, et iga vanem tahab lõõgastuda, käia mõnikord väljas. See on igati mõistetav, kuid igal nädalavahetusel panna nii räigelt pidu, et sellest taastumine võtab oma nädala kindlasti, on see normaalne?

Millest see tuleb üldse? Kas äkki peaks mõtlema, et liiga vara oli see laps saada? Sest ilmselgelt on sarved alles maha jooksmata. Ise nad muidugi sellest aru ei saa, et see natuke imelik on. Vastu öeldakse kohe, et mis siis on, kui vahest pidutsen? Kas iga jumala kuu, iga jumala nädalavahetus on VAHEST? Ja laps ei saa mingit tähelepanu. Mitte mingil moel emaga koos kvaliteetaega veeta, mängida, rääkida oma muredest. Kõige iroonilisem on see, et tööle ka minna ei saa, kuna lapsehoidjat pole. Ja lasteaeda ei saa jälle mingil muul põhjusel.

Aga, kulla emad, kui on vaja sõbranna juurde jooma minna, kust siis see lapsehoidja võetakse? Siis leitakse see otse kui võluväel. Lausa terveks nädalavahetuseks?! Lihtsalt kurb on vaadata. Ja kui midagi öelda julgeb keegi, lõpetatakse suhtlemine koheselt ning minnakse kuskile netiportaali seda inimest maha tegema. Täiskasvanud inimesed!

Kahju on lastest. Ehk oleks pidanud natuke mõtlema ikka, kas on õige aeg last saada. Sest seda tralli vaadates jääb võõrale inimesele mulje, et neil naistel justkui polekski lapsi. Miks on tänapäeval aina rohkem selliseid inimesi olemas? Kas perekondlikud väärtused ei kaalu üle alkoholi tihedat tarbimist?