Hiljuti kutsus ta mind välja ja lõpetasime tema juures. Ma olen väga suhtekauge inimene ja ei käi isegi väga kohtingutel. Kellegagi esimesel kohtumisel voodisse minna ei ole absoluutselt minu teema, kuid see keemia, mis meil oli.. See tegi oma töö. Pärast seda kutsus ta mind veel ühe korra välja, kuid nüüd on kõik kuidagi vaibunud.

Meil oli väga tugev flirt ja pinge, kuid kardan et rikkusin selle ära. Andusin liiga kiiresti ja kardan, et jätsin mulje, et teen seda kõigiga. Aga ma ei ole selline! Seda pole varem kunagi juhtunud. Olen temast väga sisse võetud ja vihane enda peale. Kas tõesti siis jäi kõik katki sellepärast, et nii “lihtne” olin? Kas ja kuidas on võimalik meest jälle huvituma panna ja “kättesaamatut” mängida? Kas selline asi üldse on võimalik, et me asja jälle klappima saaks?

Võib-olla kõlab see kõik rumalalt. Mulle ei ole vaja öelda, et see kõik on puhtalt minu süü. Süda valutab, tahaksin lihtsalt teiste arvamusi kuulda. lihtsalt mingeid arvamusi oleks tore kuulda kuna süda valutab selle kõige pärast. Tahan, et meie vahele tekiks see kaotatud säde tagasi.