Olgu süüdi siis porno või kõik eelnevad tüdruksõbrad, kes on voodis orgasmi teeselnud, mehed arvavad, et üks seks keerlebki ainult nende ümber. Kui nemad ära tulevad, võib naisele voodis selja keerata ja südamerahus mõelda, et olid jumala tasemel, kuigi naine tõenäoliselt mõtleb su kõrval, et see kõik oli alla keskmise. Ja tõenäoliselt lõpetab ta ise sel ajal kui sina magad, sest taaskord pidi ta ohjad enda kätte võtma.

Ja ütlen ausalt, minu ja mu elukaaslase voodielu kannatabki just seetõttu, et no seks pole hea. Ma ei saa sellest midagi, kui ta end vastu mind nühib ja ma ei taha olla kõigest ühks märg auk tema jaoks. Ma tahan ka ise tunda seda, mida tema tunneb, kui tippu jõuab.

Ja nii ütlesingi talle eile voodis, et kui ta seksida tahab, siis näidaku mulle kui väga ta seda tegelikult tahab ja pangu mind tundma end jumalannana. Ja ütleme nii, et see tegi asju paremaks küll. Ideaalne see seks nüüd ei olnud, aga ma arvan, et kui ma ka edaspidi ausalt end väljendan, jõuame kuhugi välja küll.

Lõppkokkuvõttes oleme ju õnnelikumad mõlemad: tema saab, mida tema tahab ja mina saan, mida mina tahan. Tõenäoliselt tahan seda edaspidi tihedamalt ja tulevikus pole meil kummalgi põhjust mõnu mujalt otsida. Võit-võit, või mis?

Naised, tehke järele!