“Naise võimuses on end ise panna seksikana tundma. Kui oled salkus juustega, vormist väljas, juuksevärv väljakasvamas, kasimata, seljas väljaveninud riided, jalas pool lääpas jalatsid, kodus käid ka vaid dress seljas jne…Hakka enda kallal ka ise vaeva nägema ja pingutama, küll need komplimendid siis ka tulema hakkavad. Ära nuia kogu aeg kõike vägisi.

Ole ise kodus naine, siis saab mees ka mees olla. Stress on ka meestel või arvad sa, et mees peab olemas see, kes kõigele vaatamata aga komplimente loobib, isegi siis kui põhjust pole, aga vähemalt naise rõõmuks. Millal sina naisena mehele viimati komplimendi tegid? Ah et pole põhjust olnud ja sul on stress? Jätkuvalt ainult lõputut nõudmised naiste poolt, mida mehed jälle tegema peavad, aga ei tee.

Kui kodutööd ja lapsed on põhjus, miks naine stressi kukub, siis tuleks kodus teemat arutada. Kas mees hakkab aitama, kui ta seda muidugi juba ei tee või siis palgatakse abiline ja mõlemad panustavad oma sissetulekust sellele. On naisi, kes ei oskagi süüa teha, mehed teevad, samuti teevad mehed kodutöid-naise ülesanne on lihtsalt diivanikaunistus olla. Aga loomulikult on ka neil jätkuvalt asju, mida mehed ei tee, et nemad end ikka täisväärtusliku naisena tunda ei saa.”