Nimelt on kommenteerijad veendunud, et miski muu ei aja mehi rohkem jooma kui naine, kes kodus vingub.

Andres: Minu esimesel naisel oli mulle just samasugune mõju- ajas jooma see pidev vingumine- lõpuks tekkis juba tõsine mure oma tervise pärast ja saatsin selle eluka pikalt! Nüüd juba kolm aastat uue kaasaga ning alkoholi ei tarbi enam üldse…Mehed, vaadake ette, kelle võrku langete!

Just: Täpselt sama kogemus ja tuttavate hulgas samuti. Koduse õhkkonna määrab suuresti naine ja kui see õhkkond on mürgine, siis on joomine mingigi leevendus. Normaalses suhtes, kus naine austab ja armastab oma meest, ei tule sel joomine pähegi.
Naistel paraku on selline arusaam, et mida rohkem nad närve saevad ja norivad, seda rohkem nad meest innustavad.

kes tegi? ise tegi: Kahjuks on paljud naised võimetud tajuma, kui suurt stressi nad oma käitumise ja suhtumisega tekitavad… süüdistav sõrm on meeste poole õieli, märkamata et 3 sõrme näitavad tema enda suunas. Paljudel meestel on elus vähem rahu ja vabadust kui vangla kinnipeetavatel.
Aga noh, mis mõtet seda seletada. Kes teab, see teab, kes mõistab, see mõistab. Ülejäänud tänitavad su lihtsalt surnuks.

uskumatu: Väga paljusid mehi ajab ajab naistepoolne vaimne vägivald jooma. Mõned lähevad sellise naise juurest minema, mõned hakkavad jooma. Igavesti ei kannata vaimset vägivalda keegi välja. Teaduslikult tõestatud. Alkohol on sisuliselt kiiretoimeline antidepressant. Kanep oleks teine ja minu meelest palju ohutum võimalus, kui see legaalne oleks. Mis teha, alkohol on hetkel ainus, mis kiiret leevendust pakub. Sõltuvus on juba tagajärg.

Naisteka toimetajaid tegid sellised avaldused küll väga murelikuks. Jääb ainult loota, et meie kommentaariumisse sattusid seekord väga üksikud ja õnnetud inimesed ning valdava enamuse arvamus siiski selline ei ole.

Küllap on mugav, kui mingit vastutust omaenda vigade pärast ei pea võtma ja saab kõik viinapudelis lõppevad probleemid naise süüks ajada. Aga samamoodi nagu vägistamine ei ole kunagi ohvri süü, vaid vägistaja haige fantaasia tulemus, ei ole ka alkoholiprobleem kellegi teise poolt esile kutsutud, vaid teie endi valikute tulemus.

Ja naised - ärge kunagi laske meestel endale sellist lollust pähe ajada! Teie ei ole süüdi selles, et mees on teie asemel valinud pudeli! Alkohooliku peale ei ole mõtet oma elu raisata, tegu on haige inimesega, kes ei mõista oma tegude tõsidust ega tagajärgi.