Ütleme, kui panen täpselt paika, et inimene ei tohi asuda minust liiga kaugel ning peab olema umbes samas vanusegrupis, siis paratamatult tuleb palju inimesi, keda niigi tunnen. Kuna tallinlasena olen välistanud inimesed kuskilt väljaspool Tallinna, siis see juba piirab. Pluss, mulle tundub, et Tinderi keerukad logaritmid töötavad ikka nii, et sulle kuvab ette inimesi, kellega sarnaseid huvisid ja ka sarnaseid tuttavaid. Huhh, muidugi on tore teada, et kunagine klassivend ka Tinderis ja praegugi Facebookis üle 50 ühise sõbra, aga samas on ju selge, et ma ei vajuta talle rohelist südamekest. Pigem tekib väike piinlikkusmoment. Olen sõbranna käest kuulnud ka lugu, kuidas ta pani meeste puhul vanusepiiri väga laiaks ja talle viskas ette tema enda isa. Sõbranna oli seda nähes kuskil toidupoes ostujärjekorras ja lihtsalt pillas telefonile põrandale. Vapustus oli nii suur. Selle kõrval pole mu klassivend veel midagi.

Kolleegid jälgivad, kes Tinderis käib

Tean isegi firmasid, kus kuidagi levivad jutud, et näe, see üksik vanatüdruk on pidevalt Tinderis. Aga kuidas taolised jutud levivad? Ilmselgelt on nii-öelda valvsad silmad ehk needsamad latataradest mehed istuvad ka ise Tinderis. Võin paista kibestunud, aga kui mõtlema hakata, äkki olengi. Tuttavad olid Tinderist ka varem nii palju rääkinud, et kuskil paari kuu eest otsustasin ära proovida. Ja siin ma siis olen, ei ole ma sealt kedagi leidnud, küll aga näinud seal palju tuttavaid, kes sinna oma poose-poose pilte postitavad.

Olen jätkuvalt veendunud, et Eesti on liiga väike. Vahel näeb küll Tineris seksikaid välismaalasi, aga on selge, et nad on vaid Eestist läbisõidul ja heal juhul nõus tegema välja paar jooki ning eeldavad, et siis tahad nendega kohe magada. Ma pole Tinderi kaudu kellegagi väljas käinud, aga tean paari sõbrannat, kes on ja nad kehitavad pigem õlgu, kuna kedagi pikaajalist sealt ei leia.

IT-mees ja rahvaluulefänn leidsid teineteist

Ühele sõbrantsile üks näide siiski meenus, kui kaks pisut kummalist kuju omavahel sobisid. Neist üks on IT-mees, kes oma käitumiselt meenutab pigem perverti. Tal on isegi kataloogid oma kunagiste silmarõõmude piltidest ja andmetest. Tema Tinderi-match aga on üks neiu, kes tegeleb rahvaluulega ja kogub „Downton Abbey’ga“ seotud suveniire. Praeguseks on nad koos üle kahe kuu. Arvestades, et tegu on kahe väga A-seksuaalse inimesega, on isegi hästi.

Mina soovitaks inimestel pigem ikka silmast silma suhelda ja nii tutvuda. Mul muidugi hea targutada, olen ise siiani vallaline…