Hollywoodi komöödiates kipub tüüpiline stsenaarium olema nõnda, et kaks sõpra avastavad ühel hetkel, et nad hoolivad teineteisest ikka tunduvalt rohkem kui arvasid. Järgnevad mitmed koomilised seigad ja lõpus lähevad sõbrad raksu. Ja ohhoo, peagi lepivad nad ära ja elavad, nüüd juba paarina, õnnelikult elu lõpuni.

Ega ometi ole ju võimalik, et saadakse ühel hetkel aru, et sõpradena on parem elada. Mees ja naine ei saa ju sõbrad ollagi! Seda korrutatakse meile lapsest saati, aga enda näitel võin küll öelda, et mu parimad sõbrad on meessoost. Nendega pole mõttetut klatši ja ma ei pea pidevalt kontrollima, mis ma nüüd julgen rääkida.

Peolt otseteed voodisse

Silver on minuvanune ja igati kena mees. Kuskil ööklubis paneks talle pilgu peale küll, aga tunnen teda keskkoolist saati, ta on peaaegu kui lihane vend. Olgu, see oli väike liialdus. Meil on füüsilist tõmmet ka ja nagu juba ütlesin, oleme koos ka veidi kaugemale läinud… Esimene kord oli pärast ühte juhuslikku pidu. Olime mõlemad juba parajalt napsised ja kuna ma elan kesklinnast kaugel, läksin ööseks tema juurde. Üks asi viis teiseni ja siis rebisin juba talt riideid seljast. Kuigi alkoholi oli joodud ikka korralikult, oli seks ideaalne. Järgnevad päevad siiski muretsesin, kas saame vanaviisi jätkata, isegi vältisin teda. Siis aga läksime koos sööma ja kui algsest kohmetusest üle saime, oligi kõik endine. See öö ei jäänud viimaseks korraks. Oleme mõned korrad veel maganud ja see lihtsalt tuleb kuidagi loomulikult. Me ei aruta hiljem ega analüüsi, kuidas meie sõprussuhe võib muutuda. Seks on lihtsalt kui sõpruse osa. Võib kõrvaltvaatajale tunduda kummaline, aga mina seda imelikuks ei pea. Nii mina kui Silver oleme praegu vallalised, me ei pea kellelegi aru andma, me ei peta kedagi. Ma ei arvagi, et me igavesti sekspartneriteks jääme. Mul oleks siiralt hea meel, kui Silver kellegi leiab. Veel enam oleks mul hea meel, kui mina kellelegi silma peale panen. Samas ei pruugi see niipea juhtuda. Meie mõlema latt on väga kõrgel ja käin vist ka valedes kohtades väljas. Ligi ujuvad peamiselt nilbed välismaalased või kodumaised ossid. Mis sellistega ikka teha. Parem lähen koju üksi või siis vahel Silveri juurde.

Sekssõbrast lihtsalt sõbraks

Muide, mul on ka selline kogemus, kus endisest seksisõbrast saigi väga hea sõber. Ülikooliajal tekkis mul suhe kursavend Hannesega. Ehk on suhe isegi palju öeldud, koos me ei elanud ja nägime mõned korrad nädalas. Nagu noored ikka — peole ja siis voodisse. Saime ka mingi hetk aru, et ega meist kudrutavat paari ei saagi. Varsti läks ka seksiõhin üle ja hakkasime suhtlema sõpradena. Naljakas, kui suhtepinged ära kadusid, saime kohe paremini läbi. Oleme sõbrad siiani ja olen talle isegi Silverist rääkinud, sest saan teda usaldada. Öelge veel, et mees ja naine ei saad sõbrad olla.