"Saan ise varsti 30 ning olin mõningad aastad tagasi olukorras, kus enda lolluste tõttu mitme aastane suhe läks lörri, peale seda lugesin aktiivselt erinevat kirjandust naiste ja suhte psühholoogia teemadel ning teen seda tänaseni," kirjutab ta. "Mingi hetk sai kogu naiste-meeste vaheline dünaamika palju selgemaks, kui see oli varem, muutusin ise tunduvalt enesekindlamaks ning naiste maastikul enam mingeid probleeme ei olnud, aga selleks tuleb muuta ja muutsin ka mina ühte väga kardinaalset asja: lõpetage naiste seadmine pjedestaalile ja hakake elama enda elu ning lõpetage see kuradima naiste järgi jooksmine ja mille kõige tegemine, et teise poole soove täita. Naised ei taha mehe näol enda kõrvale sõbrannat, vaid inimest, kes suudab ise mõelda, otsustada, suhet juhtida ja vajadusel ka panna asjad paika. On väga vähe naisi, kellele meeldib suhtes juhiroll, paraku aga paljud mehed seda teevad, et suruvad ennast madalamale kui muru lihtsalt selleks, et naistele "head meelt" valmistada, aga tegelikult sellega enda suhet rikkudes ning omavahelist atraktsiooni pidevalt vähendades.

Kui te kaotate suhtes ära enda eneseväärikuse ning lepite asjadega lihtsalt selleks, et teisele poolele head meelt valmistada, siis suhte lörri minemises võite süüdistada ainult ennast ning muutust tuleks alustada iseendast.

Ma olen ääretult õnnelik, et ma sellest õigel ajal ise aru sain ning soovitan ka teistele: võtke ja tegelege veidikene kogu selle suhtedünaamika uurimisega ning saate nii mõndagi huvitavat kõrva taha panna. Ma ei ütle seda, et pead naistega käituma kuidagi halvasti vms, aga ma ei ole näinud mitte ühtegi suhet, mis toimiks, kui üks pool suhtes käitub jalamatina. Naine ei suuda armastada sellist meest ning mees jällegi ei saa aru, miks naine teda ei armasta või ei käitu temaga väärikalt, sest ta ju annab naisele kõike, mida teine tahab ja mida tal siis veel vaja on... Aga just siin probleem ongi, selle käitumisega olete ennast pannud olukorda, kus kumbki pool ei suuda suhtest rõõmu tunda. Sealt edasi tekib armukadedus, kontrollivajadus ja kõik muu säärane, mis tegelikult kõik tuleneb teie ebakindlusest ja see omakorda sellest, et olete kaotanud ära suhtes enda tõelise mina ja väärtushinnangud ning teie suhte peamine eesmärk on teise poole "ego rahuldamine" nagu ka artiklis mainitud.

Mina leian, et edukas suhe on selline, kus mõlemad pooled julgevad oma arvamust avaldada ning julgevad olla n-ö mina ise, ilma kogu aeg põdemata, et kas see ikka on see, mis teisele poolele meeldib.

Mõelge tagasi ajale, mil te teineteist leidsite ning kuidas käitusite siis ja kuidas tekkis omavaheline side ning nüüd mõelge ajale, kus olete hetkel. Ma olen enam kui kindel, et täna käitute hoopis teisiti, kui kunagi ning ei ole enam see inimene, kellesse teie kaaslane kunagi armus ning selles ongi probleem. Olete enda suhtega jõudnud kohta, kus olete suhtes ainult selleks, et teise poole ego rahuldada. Palju õnne!"