Nädalavahetusel toimunud Eurovisioonivõistlus pani mind televiisori ees üsna täbarasse olukorda. Kui mu kaks viieaastast last, kaksikutest õde ja vend järsku pärima hakkasid, et miks on sellel tädil habe, siis ei osanud ma midagi öelda. Mida ma vastan? Sest ta on transeksuaal? Sest tädi on tegelikult onu, aga samas ikkagi tädi? Mida põrgut? Ma ei tea ju isegi, misasi ta on, aga tundub, et see on jumala normaalne igatahes!

Ega ma ei osanudki muud näidet tuua, kui, et natuke aega tagasi olnud näosaates tegi ju meie Tanja ka end paksuks ooperilauljaks ja mängis meest. Selgitasingi siis, et see on tsirkus. Habemega naised on ju seal ikka ja alati vaatamisväärsuseks olnud. Ja ikka ju tehakse laval šõud, pannakse selga ahvikostüüme ja mängitakse looma. Tundub, et enam pole armastuses ja sõjas kõik lubatud, vaid nüüd on lubatud kõik ka suurel lauluvõistlusel. Halleluuja!

Hea lugeja, anna teada, kas ka sinul tuli nädalavahetusel samasuguse olukorraga rinda pista? Kuidas sellist asja lapsele seletada?