Olen 23aastane naine. Abiellusin oma pikaaegse (viis aastat) kallimaga selle aasta juunikuus ja juuli alguses ostsime oma korteri. Juuli keskpaigast algas abikaasal puhkus, mis kestis kolm nädalat. Plaanis oli natuke remonti teha ja siis niisama puhata ja mängida. Mina olen praegu kodune, sest tulin kevadel töölt ära ja sügisest hakkan uut otsima. Või siis jään hoopis lapseootele — see on mu suur lootus.

Ka mu mees soovib väga lapsi saada. Mul on selle üle hea meel, aga ma ei arvanud, et tal sellega nii kiire ja hirmus tõsi taga on, et ta kohe terve puhkuse aja meie uues korteris remonti tegema peab. Meil pole see korter üldse nii hullus seisus, lihtsalt ta arvas, et tuleb natuke ümber ehitada, köögist lastetuba teha ja siis kööginurk elutuppa.

Ühesõnaga, see puhkus möödus nii, et mina muudkui mangusin, et teeme seda ja teist ja lähme sinna ja tänna, aga tema ütles, et olulisem on remont suvel valmis saada ja küll me jõuame igal pool käia ja kõike teha hiljem ka.

Me oleme alles nii vähe aega abielus olnud, aga selle kolme nädalaga tekkis mul tunne, nagu me oleks mingi vana abielupaar, kelle jaoks kõik muud tegevused on huvitavamad kui koos aja veetmine.

Kas see tähendab, et mu mehel hakkavad tunded minu vastu jahtuma. Kas teil on ka nii olnud, et mees teeb muudkui tööd ega pane teid tähelegi? Palun öelge, et see läheb üle!