Kui on midagi varjata ja naine teab seda alateadlikult, et ühte või teist asja ei tohi oma kallimale kindlasti rääkida, on tegu litsaka eluviisiga. Litsakus võib olla hoiak ja välimus, teisalt eluviis ja tegemised. Mõni naine on olekult ja välimuselt litsakas ja tegudes veelgi enam.

Normaalne seksikas naine pole elanud nunnaelu, aga ta pole elaja kombel ringi hooranud ja ei pea kunagi kartma, et abikaasa satub tema minevikutegemistele jälile. Litsakas naine püüab pidevalt endale tähelepanu tõmmata ja soovib õrritada mehi, mängides väga hämara piiri peal. Mehed ei tea litsaka naise puhul, kas tegu on ainult kõigest teadliku provokatsiooniga või tegelikult piilub teesklev naine juhusuhet. Litsakas naine püüab jätta muljet, et see kõik on süütu ja lõbus suhtlemine, tegelikult on see varjatud lantimine, elu jooksul koguneb selliselt väga suur juhusuhete arv. Litsaka naise üheks tunnuseks on, et ta on tegudelt üsna egoistlik, ei hooli oma kallimast ja eelistab tihti hoopis kahtlaseid seltskondi ilma oma meheta.

Seksikas naine võib olla kena, käitumiselt seksikas ja naiselik, aga vahe on selles, et isegi suvalisel grillipeol suudavad kõik mehed üheselt mõista: see on väärt ja ihaldusväärne naine, aga ta on teise mehe oma ja ei üritagi mingit teemat hakata selle naisega aretama. Litsaka naise puhul on meestel enamasti selge, et selle naisega võib näkata, naine ei välista sädeme tekkimisel kuskile kahekesi jäämist või koguni poetab telefoninumbri.