Olen 30aastane mees ja tahaksin luua suhet. Mulle tundub aga juba lausa võimatu leida naist, kellel oleks samasugune huvi. Muud enam ei kuule, kui kõik tahavad olla vabad ja iseseisvad. Mõned naised on suhte osas lihtsalt kahtlevad ega suuda ära otsustada, kas nad oleksid valmis end siduma.

Mis on asja juures eriti imelik, on see, et need naised seksist küll ära ei ütle. Mulle meeldiks, kui pean naist enne voodisseminekut ikka natuke moosima ka, aga tihtipeale on nii, et ma ei jõua veel moosimist alustadagi, kui naine juba küsib, et kas läheme minu või tema juurde.

Minu viimane suhtetaoline asi algas tutvusest netiportaalis. Leppisime kohtamise kokku. Saime kokku, kõik oli lahe ja jutt jooksis, nii et leppisime kohe kokku ka järgmise kokkusaamise. Selle lõpus hakkasin tundma, et mulle tõesti meeldib see naine ja otsisin võimalust, et saaksin teda suudelda. Enne kui mul see võimalus avanes, teatas naine juba, et tema poolest võiks nüüd minu juurde minna. No mis saab ühel mehel selle vastu olla? Läksimegi ja asi läks kiiresti seksini ning kõik oli hästi. Siiski jäi kripeldama see, et oleks natuke romantikat ka enne seksi tahtnud.

Hakkasime selle naisega regulaarselt kokku saama ja kui olime juba kuu aega suhelnud, kutsusin ta kaasa ühe sõbra sünnipäevale — sinna pidi tulema kokku kogu meie seltskond, nii et see oleks siis olnud nagu oma uue pruudi ametlik tutvustamine.

Selle kutse peale läks see n-ö uus pruut pöördesse. Ta küsis, et kas nagu vara ei ole veel siin sõpradega tutvuma hakata, alles ju tutvusime. Et ta üldse veel ei teagi, kas ta tahab üldse suhet alustada, et ta on harjunud vaba ja iseseisev olema.

Minu jaoks on see ikka väga imelik. Mis ajast ja miks tuleb kõigepealt seks ja alles siis hakatakse mõtlema, kas tahetakse suhet või mitte? Naised, oskate seletada?