Me töötame mõlemad palju, nii et meil on vaevu teineteisegi jaoks aega. Oleme isegi pidanud väikese kohtingurutiini paika panema, sest teame, et muidu me ei käikski iial enam väljas… Töötame mõlemad terve päeva ja siis vajume lihtsalt õhtul voodisse magama. Seetõttu ajab mind ikka eriti närvi kui üle pika aja on üks ühine vaba laupäev ja see algab telefonikõnega tema õelt, kes kutsub teda näiteks kinno või teatrisse. Ja alati on tal juhtumisi olemas piletid kahele, nii et mina pole ilmselgelt kutsutud. Siis on vaja ta õel, et vend teda kuhugi sõidutaks või talle järele tuleks. Siis kukub tal seinariiul alla ja vend võiks minna appi seda paika panema. Naljakas on see ka, et kui tal on näiteks vaja kaht asja parandada, siis kunagi ei tohi vend nendega korraga tegeleda — siis ju kohe uus põhjus küllakutseks varnast võtta! Ja siis need telefonikõned… Tal pole kunagi isegi midagi tarka öelda, aga nädalas 3-4 korda lihtsalt helistab, et uurida, mis vend teeb. Kui mees vastab siis, et teeb parajasti süüa või vaatame koos filmi (mis peaks vihjama, et on tegemist), siis hakkab oma päevast jutustama…

Olgu-olgu, ma ju saan aru — see on tema perekond ja mulle meeldib, et mu mees oma õde hoiab. Aga ma vihkan seda, kuidas õde tema külge klammerdub. See võib kõlada minust nõmedalt, aga isegi mu sõbrannad on kommenteerinud sel teemal. Kord käisime väljas, lihtsalt ühes pubis, kus mängiti head tantsumuusikat ka ja veetsime mõnusalt aega. Loomulikult pigistas mehe õde ka end seltskonda ja eemalt vaadates oleks võinud arvata, et hoopis nemad on paar. Neil on ainult paar aastat vanusevahet ja õde võtab tal kogu aeg ümbert kinni, istub talle sülle ja nii edasi. Minu meelest pole selline käitumine okei kui mina ka seltskonnas olen!?

Ma ei tea, mida teie arvate? Kas kellelgi on veel probleeme mitte klammerduva ämma, vaid klammerduva õega? Kas ma reageerin üle? Mehe meelest on kõik normaalne ja ta isegi ärritub pisut ja ütleb, et ja-jah, ta on ammu aru saanud, et ta õde mulle ei meeldi. Aga asi pole meeldimises, lihtsalt see käitumine… Äkki üritab ta mulle lihtsalt kohta kätte näidata? Et tema oli enne?