Olen väiksest saati näinud inimesi joomas — ei, ma pole kokku puutunud alkohoolikutega, kuid olen istunud sünnipäevalauas ja vaadanud, kuidas suured inimesed viina võtavad. Mäletan selgesti, kuidas mind häiris vaatepilt oma emast viinapitsi kurgust alla kummutamas. Minu armas, kallis ja pehme emme! Miks ta endale meeste viina sisse kallab? Kuhu see läheb ja miks tal pärast silmad niimoodi naljakalt läigivad? Isa ja vanaisad mind ei seganud — nad olid lõbusad ja lõid laulujupigi lahti. Nendega oli vahva!

Teismelisena käisin ikka pidudel ja jõin poistega, kuid kui mu sõbrannad kangemate jookidega end täitsa pikali jõid, siis ajasid nad mul südame pahaks küll. „Mis mõttes sa selline tüdruk oled ja sul on veel seelik ka seljas! Tõuse püsti!”  Võin kinnitada, et pole kunagi külge löönud ühelegi purjus tüdrukule või naisele, keda olen kasvõi korra suitsetamas näinud. Olen päris palju kohanud seksikaid naisterahvaid, kel armas iseloom ja kellega võiks midagi justkui tekkida, kuid niipea, kui nad on käe kotti pistnud ja sealt suitsupaki välja võtnud, on nad minu jaoks suur ümmargune null.

Nüüdseks häirivad mind suitsetavad ja joovad naised üha enam. Võib-öelda, et ma lausa jälestan neid! Sa oled naine, sa peaksid olema naiselik! Sinust võib saada tulevikus ema, miks pagan sa oma keha igasuguste meelemürkidega rikud!? Kus on su eneseväärikus!? Kas naised tõesti arvavad, et purjus, kakerdav ja kiledal häälel karjuv naine on kellegi jaoks atraktiivne?

Miks üldse on suitsetamine naiste seas nii populaarne? Kas tõesti „Seks ja Linna” Carrie rikkus kõik naised ära, tuues nendeni arusaama, et vot suitsetamine on seksikas ja lahe? Mina lausa vihkan seda karakterit, kes istub oma kingahunniku otsas ja tossutab hommikust õhtuni sigarette.

Naised, lõpetage suitsetamine ja lõpetage joomine! Ei, mõistuse piires joomine on täiesti okei, aga jumala eest — ärge jooge end purju! Kaotate nõnda väärikuse väga paljude meeste silmis, oma ilust ja tervisest rääkimata!