Olen noor mees ja tahaksin väga peret luua. Minu 30 eluaasta jooksul on mul olnud mitmeid suhteid, aga kõik need on lõppenud üsna kurvalt, sest mind on maha jäetud.

Ma hakkasin oma esimese pruudiga koos elama siis, kui olin 21-aastane. Meil oli kõik imeilus, vähemalt minu arust… Kui olime veidi üle kahe aasta koos elanud, tuli naisel ette mingi periood, kus ta tahtis rohkem väljas käia, küll sõbrannadega, küll töökaaslastega. Ise ta rääkiski mulle, et lihtsalt tal on mingi rahutus ja ega mul ei ole ju midagi selle vastu, kui ta rohkem ringi liigub. Mul ei olnudki midagi selle vastu… Niikaua kui järsku tuli välja, et ta oli kedagi kohanud. Tal tekkis suhe ühe mehega, keda tundsin ka mina — tõeline alfaisane, mees, kes oli iga poole aasta tagant naist vahetanud. Meie oma naisega läksime muidugi lahku, ma põdesin tükk aega, aga elasin siis edasi ja hakkasin uut kaaslast otsima. Piinlik tunnistada, aga kui sain teada, et ta selle mehega ka üsna pea lahku läks, tekitas minus ka veidi kahjurõõmu.

Varsti leidsingi uue kaaslase, lootsin taas midagi kindlat ja pikaajalist. Kahjuks lõppes ka see suhe nii, et mu partner leidis mehe, kes oli täielik macho ja hoopis teistsugune kui mina. Olin juba üsna paranoiline selleks ajaks, hakkas tunduma, et mu suhetes jääb korduma sama muster — mu juurde jõuavad naised, kes väidavad, et otsivad just sellist rahulikku ja koduhoidvat meest, sest on liiderdajates pettunud, aga siis jätavad mind varsti jälle maha samasuguse liiderdaja tõttu.

Praeguseks olen ma päris palju haiget saanud ja hakkan juba muretsema, kust leiaksin sellise naise, kes hindakski sellist meest nagu mina ega jookseks kohe sellise mehe juurde, kes paistab väga tegija, aga on tegelikult halva iseloomuga ja liiderdaja. Kust leida naine, kes hindaks meest, kes on tagasihoidlik ja hea iseloomuga, kodu hoidev ja pereväärtusi au see pidav? Kas on üldse selliseid naisi veel olemas, kes hindaksid ausat, aga mitte nii väljapaistvat meest, mitte ainult mingit üsna ülbet omast arust tegijat, kellel tegelikult puudub sügavam sisu?