Olen lapsepõlvest saati väga tundlik oma keha suhtes, sest mind on narritud ja olen tundnud palju piinlikkust selle pärast, milline ma välja näen. Häbenen oma figuuri ning ülekilosid ja suurema osa elust olen olnud dieedil. Mu oma elukaaslane väidab, et mul pole millegi pärast põdeda, aga ise näen peeglisse vaadates ikkagi paksu vaala.

Minu elu parimad ja meeldejäävamad komplimendid on olnud just mu kehakaaluga seotud. Viimased näited: ühel peol tõi meessoost tuttav mulle tüki kooki, öeldes, et ma olen nii kokku kuivanud, et peaks kohe mitu tükki kooki ära sööma. Kas ta mõtles seda naljana või tõsiselt, igatahes olen ma tänaseni väga õnnelik tema tähelepaneku üle, sest tõepoolest — tolleks hetkeks olin järjekordse dieediga 3 kilo maha saanud. Paar päeva varem vaatas üks naiskolleg mulle otsa ja küsis, kas ma olen armunud, sest olen justkui kõhnaks jäänud. Veel üks ere mälestus: kui olin oma paarikuuse lapsega õues jalutamas, ütles mulle üks täiesti võhivõõras mees, et ta olen väga ilus ja heas vormis noor ema. Võib-olla ma sellepärast hindan ja mäletangi neid mõningaid hetki nii hästi, sest kuulen selliseid sõnu üliharva. Aga hing ihkaks veel ja veel…

Uurisin enne kirjutamist ka sõbrannadelt ja enamik nõustus, et kehakaalu kohta käivad komplimendid, mis on siiralt mõeldud, on kõige meelitavamad ja meeldejäävamad.

Ma ei tea naisi, kes ei oleks oma keha suhtes ebakindlad. Väga vähe on neid, kes arvavad, et nad näevad enamvähem okeid välja, aga palju rohkem on neid, kes ei ole oma välimusega rahul. Aga iga naine tahab teada ja tunda, et ta püüdlusi ja pingutusi märgatakse. Iga naine tahab olla ilus ja sale. Mõned on seda loomulikult, mõni peab pööraselt pingutama, aga kõikidele meeldib, kui neid peetakse ilusateks.

Nii et mehed ja naised ka, ärge heituge sellest, et mõni vingats kuskil iriseb. Tegelikult naistele meeldib kuulda oma keha ja kaalulanguse kohta komplimente ja kui tahate sillutada teed naise südamesse, siis sellised kiiduavaldused on kindlasti väga hea algus.