Artikli põhjal väärin ma:

- kedagi, kes mõistab, et mõnel laupäeval võib ka baarist baari käimise asemel lihtsalt kodus televiisorit vaadata. Meie istume kogu aeg kodus, seega võiks hoopis lisada, et väärin rohkem väljas käimist ja baarides jõlkumist. Kodus telekat vaadata saab elu lõpuni nagunii.

- kedagi, kes on valmis kas või kell 1 öösel sulle tanklast või apteegist tampoone tooma. Noh, pole vaja olnud, aga mu abikaasa ilmselt teeks seda küll. Öösel McDonaldsi jäätise reidile on ta küll läinud, aga siis oli ta ise ka ikka asjast huvitatud. Ma tõesti ei ajanud oma kallist abikaasat soojast voodist välja külma kätte mulle jäätist tooma.

- kedagi, kes toob hommikusöögi voodisse isegi siis, kui sul sünnipäev ei ole. Oma sünnipäeval pole mu abikaasa kordagi mulle hommikusööki voodisse toonud. Võibolla tuleneb see ka sellest, et oma sünnipäevade ajal oleme kodust eemal hotellis olnud. Muul ajal pean ma seda ikka meelde tuletama, et mitu kuud pole mulle päeva kõige olulisemat einet voodisse nautimiseks toodud. Siis ikka tuuakse.

- kedagi, kes armastab sinu lemmikseriaali vähemalt sama palju kui sina ise. Hmm, mu mehele meeldib küll väga kommenteerida, kui jaburaid asju „Vaprates ja ilusates“ juhtub, aga kindlasti mitte ei armasta ta seda seepi sama palju, kui mina. Lihtsalt ta tuleb töölt alati sel ajal, kui minul seebikas pooleli. Ja mind väga ärritab, kuidas ta minul seda normaalselt vaadata ei lase. Ja ega mina tema lemmikseriaale ka ei fänna — Top Gear võiks minu arust täitsa olemata olla.

- kedagi, kes teab, mida sa õhtusöögiks soovid. Jah, see on lihtne- ma tahan ALATI pizzat!!!

- kedagi, kes viimase ampsu sulle jätab. Seda juhtub üliharva, aga vahvlijäätise lõpu saan ma küll alati omale. Vahel harva pitsatükikese ka.

- kedagi, kes teab, mis koristamine on ja kuidas see käib. Mu mees küll teab seda, aga koristab ta vaid siis, kui ma ise pikalt ära olen.

- kedagi, kes äratab sind parima seksiga maailmas. Me pole erilised hommikuinimesed, nii et hommikul unega ei suuda miski võistelda.

- kedagi, kes ei pahanda, kui sa selleks liiga väsinud oled. No mis sa väsinud inimesega ikka pahandad.

- kedagi, kes su kassi armastab sama palju kui sina ise. Mina sain koos mehega hoopis ise kassid ellu kaasa ja kuidas ma ka ei püüaks, ma tõesti ei armasta neid. Esiteks, olen ma 100% koerainimene. Ja teiseks, üks tema kassidest (jah, ma siiamaani ütlen, et kassid on tema omad) ei salli nüüd lisaks kõigele veel mind ka ja laseb kõikvõimalikesse kohtadesse (loe: asjadele, mis lõhnavad, nagu mina). Armasta siis sellist lolli!

- kedagi, kes on sinuga pühade osas samamoodi meelestatud. Seda paraku mitte — minu mees on igasuguste pühade suhtes äärmiselt ükskõikne ja nii on tähistamise ja dekoreerimise osa puhtalt minu hooleks jäänud. Sest kui ma üldse tahan mingeid pühasid pidada, siis pean ma ise kõik ära tegema.

- kedagi, kes sind voodis rahuldada oskab. Oma mees ikka kõige parem, eks?

- kedagi, kes inspireerib sind olema tervislikum ja õnnelikum. Tervisliku osa poole pealt ei ole mu mehelt küll erilist inspireerimist loota — ma küll korduvalt räägin, et peaksime õhtuti igasuguse näksimise ära lõpetama, aga erilist tulemust sellel ei ole olnud. Ikka tekivad külmkappi jäätised ja kaussidesse kartulikrõpsud. Aga noh, vähemalt ei tänita mu mees mu figuuri kallal. Ja see on juba omaette väärt asi.

- kedagi, kes ei vaata sind pitsalõigu pärast viltu. Noh, eks mu mees ikka imestab, et ma nii meeletult pizzat armastan, et võin seda süüa nii hommikul, lõunal kui õhtul ja ikka küllalt ei saa. Aga ta on nüüdseks harjunud sellega.

- kedagi, kes ei naera su tantsuliigutuste üle. Ma olen väga hea tantsija ja kindlasti ei naera mu mees minu tantsuoskuse üle. Eriti veel seetõttu, et ta ise ei oska üldse tantsida.

- kedagi, kes su halbade naljade üle naerab. Minu naljad on äärmiselt naljakad, seega pole probleemi- alati naerdakse.

- kedagi, kes tunneb end sinuga koos õnnelikuna. Vastab tõele. Tühja sellest koristamisest ja olematust pühademeeleolust, peamine on ju olla õnnelik! Küll neid hommikusööke voodis ka juurde tuleb, vaja lihtsalt rohkem meelde tuletada.