Sõpruskonna laiendamise vajalikkusest on ta kogu meie koosveedetud üheksa kuu jooksul mulle pajatanud. Noogutasin alati mõistvalt ning lasin jutu ühest kõrvast sisse ja teisest ninasõõrmest välja. Kuni ühel hetkel ei jätnud maadam mulle enam valikut — keeras lihtsalt suhtluskraanid kinni! Tulutult püüdsin mitu kuud aega vastuvõtule broneerida, aga alati olid ees tööasjad ja südamesõbrad. Viimane piisk mu suurde kannatustekarikasse langes siis, kui kõige armsam väitis end hirmsasti väsinud olevat reede õhtul. Laupäeva hommikul aga kuulutas, kuidas siiski läks välja ja veetis meeleolukalt aega. Lausa nii meeleolukalt, et kergelt halbki olla on.

Kogu selle kirjelduse peale hakkas omakorda minul halb. Olin kannatlikult nagu vana kirbune peni ukse taga oodanud, millal minu kord saabub. Peni sai aga hooga lahti lennanud ukselt veel kena hoobigi, kui järjekordsele lõbustusele tuisati.

Olen sel teemal veidi arutanud ühe mõistva sõbraga, kes naljatamisi mind tagasi lambakarja kutsub. Lambakarja all peab ta silmas õnnelikke inimesi, kes ei kuluta end luhtaläinud suhtele ja hoolimatule inimesele. Ei ole õnnetud ja ei nuta patja, kuna neid jälle ei valitud ja mindi chillima — grillima veel toredamate kaaslastega. Tema julgustaski mind oma kookonist välja tulema ning andma võimaluse uutele tuttavatele ja suhtlustele. Oleks ta vaid teadnud, mis Pandora laegas nüüd avaneb! Võin öelda, et poole nädala peale on broneeritud neli erinevat kohtingut nelja erineva uue tuttavaga. Sten on naistemees, tahab nüüd lugeja öelda.

Kas just naistemees, pigem siiski ei jaksanud enam seda ühte ja omaarust õiget ootama ja taga nutma jääda. Varem tundis see kõige õigem siiski ise ka huvi minu tagasihoidlike tegemiste vastu, kuid nüüd on seegi vähene huvi raugenud. Ma lihtsalt ei näe enam mõtet, mis kannaks edasi taolist vegeteerimist ja kellegi järel kannatlikult passimist.

Pulli Reeda geeni endal justkui tuvastanud ei ole, et tahaks Viidumäe bussipeatuses kivi otsas niisama passida ja mitte muhvigi teha. Selle asemel korraldaks ühe kena möllu hoopis!