Kallis naine, aeg on joosta ja mitte selle mehe suunas. Kõiki sinu ohkeid sõnaahtra eesti mehe suunal on kuulda võetud, kuid tulemus pole ikka õige! Just sellise sõnarohke ja tundleva eksemplari otsa komistas hea sõbranna mõni nädal tagasi. Mees nagu mustikas — musklid kere küljes ja juuksedki veel peas vaatamata üle kolmekümnesele vanusele. Ja jutt nagu noorel Adonisel, ikka lahkab suhteid ja oma arust analüüsib naisi. „Vaaaaoooo!“ kostaks abielusaate rännumees Žiga selle peale.

Armas jumal, anna nüüd aga jõudu! Milline mees on enne naise analüüsitud saanud. Enne on vaene isane ise kümme korda frititud ja maha jahutatud õrna naisterahva poolt, kui mingi analüüs mõistlikku värvi minema hakkab. Siinkohal tasubki meelde tuletada — naised on armastamiseks, mitte nende lahti mõtestamiseks.

Vaevarikka mõistmise reha otsa astusin ma ise mõni nädal tagasi uue tuttavaga. Esimene nädal suhtlust läks väga reipalt ja lootusrikkal lainel. Siis algasid legendaarsed „mhm“ ning „okei“ vastused Facebooki vestlustes ning süda aimas halba. Saigi neiule otse välja öeldud, et ühepoolselt mingit sõprust arendada on võimatu. Naine võttis info teadmiseks ja selgitas igati adekvaatselt oma hirme ja ootusi. Mis omakorda ei muutnud jahenenud suhtluses suurt midagi. Ahjaaa — lisandus väljend „hahaa“, kui midagi eriti vaimukat kirjutasin. Taevas olgu tänatud huumori eest elus.

Uurisin noore Adonise otsa komistanud sõbrannalt edasi, miks naised nii hirmsasti pidurdavad sõpruse loomisel. Keegi pole neid ju väevõimuga pliidi külge aheldanud ja valget loori pähe sidunud. Kus kohast tuleb paaniline hirm lihtsa kinnomineku ees?
Sõbranna vastuse kohaselt ei taha naine mingit klammerdujat kaela peale. Lisaks kartvat naised kiirelt suhtesse astumist ja haiget saamist.

Olge mureta, kallid naised — lihtsalt vastake mehe iga jutu alustamise peale oma „mhmh-okei-hahaa“ ravisegusid ning enam ei pea te muretsema ei suhte, haiget saamise ega ka klammerdumise pärast. Sümptomid on kadunud ja saate edasi üksi olla või siis täiuslikumat eksemplari aknale ootama jääda.